Justyna ^^ Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Trzydziestą drugą nominowaną osobą jest @ PaeK. Pytania zadajemy do 18.05.2020, zapraszam @ Kobieta/ @ Chłop. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 [P] Kaj moje ftp [P] kaj moje konto w bansie [P] kaj moj vip/admin na sr [P] jak smakowaly szlugi za maja kase ? ;p [P] jak zasilacz do kompa [P] nr konta banowego [P] nazwa na karcie bankowej [P] dasz sma czasu od skoku ? ;p [P] rodzenstow ? [P] szkola / praca ? [P] najwiekszy bot na dr ? [P] fb czy twitter ? [P] android czy apple a moze windows phone? ;p [P] czy opkiekun serwera powinnien miec dostep do notatek w jego dziale ? [P] Czemu GH a nie inne forum na serwery ? [P] Kiedy mi dasz te cheaty do tych kicakow bym mogl grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 [P] Lubisz kebaba? [P] Pizza czy kebab [P] Marchewka czy ogórek [P] Pies czy kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 [P] Ulubiony film? [P] Ulubiony serial? [P] Domówki czy imprezy w klubach? [P] Ulubiony alkohol? [P] Jakie szlugi palisz? [P] Ulubiony kolor? [P] Dzień czy noc? [P] Ulubiony gatunek muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) [P] Somerek zwykły czy Mango? [P] Ile bierzesz na klate? XD [P] Kto je najlepszym supp? [P] Kiedy gramy? [P] Twój największy przypał? [P] KFC czy Mak? Edytowane 12 Maja 2020 przez Watterson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi