7DR Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Twój nick: ZaufajDobrymRadom IP/Steam ID: STEAM_0:0:166227975 Nazwa serwera: Greenhaze only dd2 Data oraz godzina otrzymania bana: 11 Maja 2020 ok godziny 13:40 Mapa: De_dust 2 Powód bana: Czitowanie Opis sytuacji: Gram sobie normalnie jak co dzień na Waszym serwerze, po czym tak nagle dostaje bana za czitowanie, a przecież nie mam żadnych wspomagaczy. Podobno zarzuca się mi fake lag oraz aimbota, no to tak, lagi przyznaje że mam ale nie utrudniają chyba zbytnio innym rozgrywki, ponieważ łatwo można mnie trafić, a jedynie lekko mnie teleportuje podczas biegania (dlatego staram się zawsze stać w miejscu, żeby nie irytować innych ) ponieważ mieszkam na wsi, a tutaj internet słabo dochodzi przez okoliczne drzewa itp. W sprawie aimbota to tutaj już nie wiem co mam napisać, strzelam normalnie, celownik mi się nie telepie, jedynie czasem kiedy walę full auto od tych lagów, celownik przeskakuje mi lekko w bok albo w dół, ale to nie jest żaden aimbot. Chciałbym jeszcze dodać, że posiadam wersję Cs 1.6 na steamie, a z tego co mi wiadomo na tej wersji gry nie da się mieć cheatów ( oczywiście mogę sie mylić, to tylko pogłoski które kiedyś słyszałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Żadnego aima czy wh nie widziałem. Jedynie klatki miał. Imo clear 17:23 - dziwny flick edit. To rusz dupe i sprawdź demo ;) Edytowane 11 Maja 2020 przez RekaWatykanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Demko nr 1 4:06 - celownik przeskakuje ci na model tt 5:47 - przeskok w ciało 6:30 - Celownik przeskakuje na głowę Demko nr 2 8:26 - nie widać modelu gracza 12:20 - celownik przeskakuje na model 16:05 - szybki przeskok celownika To powinno wystarczyć(Wybrałem akcje z rozpisek). Gracz spalony - brak ub. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi