Skocz do zawartości

Odbanowany ban ghost

skurwusmaximus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ghost
IP/Steam ID: 
VALVE_1:1:646416849
Nazwa serwera: [Only DD2] GreenHaze.pl @1shot1kill.pl (de_dust2)
Data oraz godzina otrzymania bana: 12 May 2020 - 16:28:49
Mapa: de_dust2

Powód bana: Czitowanie

Opis sytuacji: nie rozumiem dlaczego po raz trzeci dostaje bana, mógłby mi to ktoś klarownie wyjaśnić? bo ja nie wiem w jaki sposób jeszcze mogę udowodnić że nie 'czituje' :D

Demko które jakiś czas temu oglądałem:

09:24:00 - Dziwna akcja, strzelasz dwóm osobą w tym samym czasie, celownik poleciał zaraz po pierwszym.

10:26:00 - Nie ogarniam dlaczego akurat czekałeś na tego typa, jakbyś wiedział, że tam idzie, albo ktoś tobie podpowiada.

11:28:00 - Gracze spoglądają z Gali na Ciemnie gdy ty zaczynasz w jednego strzelać i go trafiasz w głowę, zaraz drugi przeskakuje na środek i swój celownik podążył za nim.

11:30:00 - Strzelasz w gracza po prawej obok skrzyni a twój celownik nagle zmienił zdanie i chciał postrzelać w gracza po lewej stronie który jest przy wejściu do dolnego trupa.

11:45:00 - Słychać było jeden krok, ale dalej podążasz za jego głową przez ścianę, później się dziwnie wpatrujesz w ścianę gdybyś tam szczęścia szukał.

Dodatkowo *

Dodam od siebie, że uważam ciebie jako gracza, który zazwyczaj (najczęściej) gra z osobą taką jaką "Szybky", czuję, że sobie podpowiadacie.

* Demko z którego korzystałem *

HLTV-2005121357-de_dust2.dem.zip

Otwieram, poczekam na wypowiedź innych z Ekipy.

@ Pomocnik UBT @ UnBan Team

Edytowane przez Vegaz
  • GreenHejzka 1

09:24:00 - po prostu wcelowałem się w najbardziej oczywiste miejsce ever i byłem szybszy, jego kolega instynktownie potem dostał łeb. zupełnie inaczej to wyglądało, drugi dostał głowę chwilę później. wina demka

10:26:00 - jeden sprawdzał galerię, drugi sprawdził ct, więc wcelowałem się w jedyne miejsce z którego mógł jeszcze wyjść

11:28:00 - słyszałem dużo kroków na midzie i wcześniej widziałem typa na gali, więc wcelowałem się w oba te miejsca. 

11:30:00 - z tym przeskakiwaniem celownika to również wina demka, gdyby to było takie obvious to bym nawet nie zagrał mapy do końca xD

11:45:00 - zbieg okoliczności z tym trackingiem przez ścianę, chciałem sfejkować że odbiegłem i następnie się wróciłem licząc że wychyli. wcześniej dwa razy wrzucałem ssy więc nie wiem skąd przypuszczenia że widzę przez ściany

Dodatkowo *

Oczywiście że sobie podpowiadamy jak gramy w drużynie, w końcu to gra drużynowa, czyż nie? 

No trochę dużo tych zbiegów okoliczności 

1:24:00 - wychylasz się za skrzyni a potem celownik ci przeskakuje na głowę gracza 

3:10:00 - celujesz przez drzwi obok dolnego trupa i znowu to samo celownik leci na głowę 

4:01:00 -wychodzisz na długą i strzelasz a twój celownik podąża za graczem CT

8:54:00 -wychylasz się za ściany i twój celownik dosyć szybko leci na głowę 

15:10:00 -rzucasz granat z reklamy na długą ,choć nie słychać kroków , po czym celujesz AWP i trafiasz 

*Demko z którego korzystałem*

HLTV-2005121418-de_dust2.rar

Jeśli jedyne twoje argumenty to przeskakiwanie celownika (co jest zupełnie normalne przy demkach) podążający celownik - co równie często się zdarza wielu graczom (widać to fajnie na x-rayu w CS:GO) dość szybkie namierzanie na głowę - przychodzi naturalnie, gdy sporo grasz (pamięć mięśniowa) profilaktyczny rzut granatem i dość szybka reakcja (co zdarza się 262738 razy w tygodniu na serwerach) no to masz nieco wąską perspektywę. Jeśli osądzałbyś na codzień na podstawie takich argumentów, to równie dobrze moglibyście banować co drugą osobę

10:26 - czekałeś aż wyjdzie bo widzialeś ze zaraz wybiegnie

11:28/30  - przeskoki

11:45 - patrzenie przez ściany

Demko to co @ Vegaz

1:44 - piękny przeskok

7:25 - dla mnie to dziwne. popatrzyles raz i wycofales. ale zobaczyles ze zaczna biegnac wiec kampa i czekasz 

8:55 - dla mnie raczej przeskok

Demko to co @ MichalY

Od @ Vegaz

Mogę przyczepić się tylko do 11:28 do przeskoku celownika, ale mogło być to spowodowane ścinką demka.

Od @ MichalY

Co do akcji 8:55 -/+

Jak dla mnie gracz czysty

12 godzin temu, skurwusmaximus napisał:

Oczywiście że sobie podpowiadamy jak gramy w drużynie, w końcu to gra drużynowa, czyż nie? 

Nigdy nie słyszałem żebyś dał info, ani napisał na say'u (oczywiście mogę się mylić).

15 godzin temu, skurwusmaximus napisał:

Odkąd ciebie obserwowałem nigdy nie widziałem by tobie kolega pisał na say'u, albo przez mikrofon.

Daje tobie UB, nadal będziesz pod moją obserwacją, ale zaznaczam, że jeżeli @ AdminDD2 zaobserwuje podpowiadanie, zostaniesz permanentnie zbanowany na serwerze wraz z graczem który tobie podpowiadał.

Podpowiadanie (skype, ts, discord itp.): [Ban Permanentny]

odbanowany.png

Edytowane przez Vegaz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.