`Bi [A] ły :> Opublikowano 14 Maja 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Typ grafiki: Tło Rozmiar grafiki: - Tematyka: Glitch Kolorystyka: Czerwono-niebieski Napisy: Toksyczny : 3 I liść konopi Format: - Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): - Dodatkowe informacje: Rzadne Kontakt: Steam, Forum. Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: - Tematyka: Najlepiej, jakieś Creepy, stwór na czarnym tle i napis Toksyczny Kolorystyka: Czarne tło, napis biały, czerwone Cienie od napisu Napisy: Toksyczny:3 Format: png Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): - Dodatkowe informacje: Rzadne Kontakt: Steam, Forum @ Gedzor Drugi obraz jest spoko, ale ten pierwszy to jeszcze nie to co chciałem @ Stenziu Właśnie Oto chodziło mi, Dziękuję !! @ Watterson Dziękować, praca ładna nie narzekam Temat close please Edytowane 29 Maja 2020 przez Pic[A]ssO^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gedzor Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Mam nadzieję, że się podoba @ Toksyczny :3 jak coś to kliknij w to tło bo jakość słaba xd @EDITT @ Toksyczny :3 spoczko, jak coś mogę potem coś jeszcze pokminić Edytowane 14 Maja 2020 przez Gedzor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) @ Toksyczny :3 Hah, nie żeby co, ale to miała być sygnaturka https://anonfile.com/h2I4o8z5o2/Desktop_rar łap tło https://anonfile.com/pa08sdz4oe/Untitled-1_rar Edytowane 14 Maja 2020 przez Stenziu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ze względu, że zmieniłeś nick, to zrobiłem szybką pracę, bo zwijam i mogę później zrobić coś "Lepszego" xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi