Elprezydento Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Witam chciałbym znowu spróbować swoich sił w administracji najlepszego ts w naszym kraju Imię:Adam Wiek:20 Kontakt:[email protected] Twój nick na TS3: Elprezydento Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: na waszym ts czuję się najlepiej i wiem ze popsułem to bo nie było mnie miesiąc Ile czasu spędzasz na TS3:cały dzień Czy posiadasz admina na innym TS3?: aktualnie nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Byłem adminem na ts3-... i na GreenHaze i tą współprace wspominam bardzo dobrze Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): tak Edytowane 18 Maja 2020 przez Elprezydento 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Na NIE: - od momentu jak poszedłeś to Cię do teraz nie widzę xd - podanie słabo napisane - nie jesteś nigdzie aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 NA NIE: - Nie widziałem cię nigdy na TS - Słaba argumentacja + wiek - Słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 +wiek +znajomość ts3 -nie przesiadujesz na naszym ts3(W poniedziałek widziałem Cię ostatni raz) Obecnie na NIE, popraw aktywność na ts3 wtedy coś pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi