PaeK Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Pytania od @ mr_tnctproo [P] Kaj moje ftp Nie wiem [P] kaj moje konto w bansie Kiedyś się zrobi [P] kaj moj vip/admin na sr Masz przecież [P] jak smakowaly szlugi za maja kase ? ;p smakować nie smakowały BO TO SZLUGI ale złe nie były [P] jak zasilacz do kompa Działaa ogarnięty xD [P] nr konta banowego Takie rzeczy naPW [P] nazwa na karcie bankowej Yyyy [P] dasz sma czasu od skoku ? ;p Niee [P] rodzenstwo ? 2 braci [P] szkola / praca ? Szoła - technikum - TECHNIK INFORMATYK XD [P] najwiekszy bot na dr ? Sam nie wiem [P] fb czy twitter ? FB [P] android czy apple a moze windows phone? ;p Android ale może kiedyś apple [P] czy opkiekun serwera powinnien miec dostep do notatek w jego dziale ? Nie jestem pewien xD [P] Czemu GH a nie inne forum na serwery ? Bo tu jest SUPER. @ Muchomorek ♡ [P] Kiedy mi dasz te cheaty do tych kicakow bym mogl grac Nie dam bo nie mam XDDD Pytania od @ N1K1CzJailBreak [P] Lubisz kebaba? Tak [P] Pizza czy kebab To i to [P] Marchewka czy ogórek Zależy [P] Pies czy kot To i to, ale prędzej pies. Pytania od @ nicky [P] Ulubiony film? Jeden raczej nie ale w sumie to tak no DEADPOOL 1/2 xD [P] Ulubiony serial? KIEDYŚ BTR! XD ale teraz to Community sztos [P] Domówki czy imprezy w klubach? Domówki [P] Ulubiony alkohol? Piwo [P] Jakie szlugi palisz? Nie wiem jaki sens więc na "wszykie możliwości", mentole lub zwykłe, grube czasem cienkie, a jakie to jak się powodzii XD ale tak zwykle Chesterfield'y albo LM'y. [P] Ulubiony kolor? Zielony i niebieski [P] Dzień czy noc? To i to [P] Ulubiony gatunek muzyki? Jest ich wiele alee, dubstep/trap najczęściej. Pytania od @ Watterson P] Somerek zwykły czy Mango? Wszystkie [P] Ile bierzesz na klate? XD Sam nie wiem [P] Kto je najlepszym supp? TY XD [P] Kiedy gramy? Kiedy chcesz [P] Twój największy przypał? Aaaa taki największy i najśmieszniejszy to była GIMBA i lekcja matematyki XD w piórniku była vaperka i 1 długopis, baba kazała pisać kolorowym i stała za mną, zwróciła uwagę a ja tak o sięgnąłem do piórnika i ogarnęła [P] KFC czy Mak? To i to, ale częsciej mak xD NOMINUJE OSOBĘ KTÓRĄ NIKT NIE NOMINOWAŁ A JAK MYSZA CICHA NIKT NIC NIE WIE NIBY CHYBA @ PatkaŁopatka 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi