rower Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Witam serdecznie! Z tej strony rower! Moja propozycja polega na takiej jakby ,,promocji sieci serwerowej'' na platformnie MovieStarPlanet! Pewnie u każdego z was teraz w głowie rodzi się pytanie... co? jak? jak to możliwe? Już śpieszę z wytłumaczeniem :D! Polegałoby to na zebraniu pewniej grupy osób która założyła by ,,paczkę'' ,,zespół'' ,,klan'' na platrofmnie MSP... Każdy w swojej nazwie dopisałby GH czyli skrót GreenHaze.. Ta grupka osób trzymałaby się razem i uczęstrzała na przeróżne pokoje! Zaczynając od Plaży aż po gry tylku Quiz! Sam chętnie wziąłbym w tym udział Postanowiłem podzielić się tym tajnym planem tutaj poniważ planowałem to juz wiele dni a bardzo polubiłem tą społeczność którą tworzycie ! Myślę że każdy by skorzystał biorąc pod uwagę, że na platformnie MovieStarPlanet nie spotkasz idiotów ani dzieciaków.. grają tam porządki wykształceni ludzie... Pozdrawiam i proszę o podzielenie się własną opinią w komentarzu !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xratatujekx Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Tylko coś za to musimy mieć jakiegoś vipa albo coś za promowanie tak fajnego serwera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 1 minutę temu, xratatujekx napisał: Tylko coś za to musimy mieć jakiegoś vipa albo coś za promowanie tak fajnego serwera! Niezły pomysł! Lecz na początek zaproponowałbym pomoc bezinteresowną ! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Przenoszę do Off-topic. Jeżeli chcecie się bawić to proszę bardzo, zbierzcie osoby i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi