N1K1Cz Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Imię: Dominik Wiek: 14 Kontakt: ts3/dsc/gg/forum Twój nick na TS3: N1K1Cz Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staram się o to stanowisko, ponieważ siedzę sporo na ts, lubię pomagać innym (może i dużo gadam i się "przechwalam" ironicznie, ale no cóż taki mam charakter lubię po prostu dużo gadać, ale pracuje by się poprawić P.S: Jestem osobą która się nie poddaje i dąży do swojego celu ) Ile czasu spędzasz na TS3: jak jest sobota to nawet od 10/11 do 20/21 zależy od dnia i od tego czy mam sporo pracy domowej , ale tak to od 2-3h do nawet 8h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 6/7 na 10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nie miałem nigdy admina na TS3, ale jakbym czegoś nie wiedział to szybko bym się nauczył Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 23 Maja 2020 przez N1K1Cz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaseloJZP Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Jestem na TAK: + aktywność +/- wiek + chęci +/- znajomość TS3 + pomoc innym + miły +/- dużo gadasz xd ale jak masz się poprawić to jest dobrze :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Dałabym szansę na okres próbny. - Wiek + Podanie ładnie napisane + Chęć pomocy + Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) - minimalny wiek to 17 lat (głos dojrzały po mutacji), ✖ @ N1K1CzJailBreak to są wymagania i nie wiem, czy do tego są jakiekolwiek wyjątki. Nie masz 17 lat, głos również nie jest po mutacji, chyba, że ja źle słyszę, aczkolwiek wykluczam taką możliwość. Przejdźmy do naszych plusików: + Chcesz pomagać, ale Admin to duże stanowisko, więc proponowałbym iść na support. + Jesteś aktywny i czasami "rozmawiamy" + Poprawiłeś swoją aktywność Przejdźmy do cudownych minusów: - Wiek - Często mnie denerwujesz, aczkolwiek jest to trochę wyrozumiałe, bo młody wiek i w ogóle. - Doświadczenie -/+ Znajomość TS3 Według mnie, nadal jest to za mało, aby przyjąć ciebie do ekipy, aczkolwiek nie mnie jednak to oceniać. Na ten moment jestem na NIE. Edytowane 23 Maja 2020 przez Watterson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Na NIE: - wiek - przechwalanie - zero doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi