Nanix Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Imię:Andrzej Wiek:17 Kontakt: ts3/discord/gg / forum Twój nick na TS3: NanixGamesPL Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko Admina ?: Staram się o to stanowisko ponieważ chciałbym pomagać innym Ile czasu spędzasz na TS3: Staram się codziennie wchodzić po minimum 4 godziny dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 6/7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Byłem Adminem na (w tym momencie ) upadłym serwerze ts3 Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 23 Maja 2020 przez Nanix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Cześć Andrzej, pozwoliłem sobie sprawdzić ciebie tu i ówdzie. Przejdźmy do plusów: + Wiek + Aktywność na TS3 +/- Znajomość TS3 + Za sprawny mikrofon oraz głos po mutacji + Doświadczenie w byciu Adminem na TS3 Przejdźmy do naszych ulubionych minusów: - Mało się udzielasz na forum - Podanie nie zachwyca, jest prosto napisane. Przejdźmy do wymagań dotyczących podania na Admina TS3: Pozwoliłem sobie zaznaczyć znakami "✔✘" czy spełniasz takowe wymagania. Można powiedzieć, że sprawdziłem twoje wymagania poprzez nasłuchiwanie ciebie na Ts3, oraz sprawdzeniu twojego profilu na Forum. - minimalny wiek to 17 lat (głos dojrzały po mutacji), ✔/ - umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3, ✔ - zachowanie kultury na TeamSpeak3, ✔ - czyste konto nieposiadające warnów (ostrzeżeń), ✔ - Posiadanie sprawnego mikrofonu, ✔ - podania na Admina można składać od 25 postów. ✘ Co do postów, to są raczej wymagane, a ty na ten moment masz 8 postów, które musisz nadrobić, aczkolwiek nie wykluczam, że mógłbym dać tobie okres próbny. Nie mnie jednak to oceniać. Na chwilę obecną dałbym okres próbny, ale popraw swoją aktywność i nabij sobie w normalny sposób posty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 zacznijmy od plusów. +wiek +aktywność na ts3 +jesteś kulturalny +Pomocny +Doświadczenie teraz minusy. -aktywność na forum +/- znajomość ts3 - podanie bez życia Aktualnie jestem na TAK. Oczywiście okres próbny, zobaczymy po nim jak się będziesz zachowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Myslę , że można dać szanse na okres próbny. +Wiek +Kulturka +Ogarnięty +Często Cię widzę na TS +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi