Skocz do zawartości

Szybka piątka #6 Szybka piątka - skutymen

Tymi4n
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie w piątej odsłonie Szybkiej Piątki! 

Zapewne wszyscy już wiecie na czym to polega, także bez zbędnego gadania przejdźmy do pytań!

Odpowiadający  @ skutymen

Redaktor  @ Tymi4n

★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★

Kim jesteś?

Mam na imię Sebastian, już dwa lata mieszkam w Niemczech, codziennie pracuje jako kierowca, jestem towarzyski, można powiedzieć, że śmieszek :)

Co według ciebie znaczy szczęście? 

Hmm szczęście według mnie oznacza mieć dostatecznie dużo pieniędzy , miłość życia i stabilne życie.

W dzisiejszych czasach pieniądze są Nam potrzebne do wszystkiego. Powiedz Nam, jakie znaczenie mają dla Ciebie pieniądze w życiu? 

Można powiedzieć że pieniądze mają dla mnie duże znaczenie  szczęściu pomagają dlatego są dla mnie bardzo ważne lecz nie najważniejsze :)

Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory?

Prowadzenia samochodu , bez tego nie miałbym pracy i pieniędzy no i oczywiście żeby nie mieć zbyt dużego zaufania do innych ludzi.

Czego najbardziej żałujesz?

Niczego w życiu nie żałuje :)

Dziękuję @ skutymenza wzięcie udziału, i za niedługo zapraszam was do kolejnej odsłony.

Oczywiście to redaktor wybiera następną osobę, ale jeśli chciałbyś/chciałabyś wziąć udział, zapraszam na PW.

• Superka 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.