Tymi4n Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie w piątej odsłonie Szybkiej Piątki! Zapewne wszyscy już wiecie na czym to polega, także bez zbędnego gadania przejdźmy do pytań! Odpowiadający @ skutymen Redaktor @ Tymi4n ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ Kim jesteś? Mam na imię Sebastian, już dwa lata mieszkam w Niemczech, codziennie pracuje jako kierowca, jestem towarzyski, można powiedzieć, że śmieszek ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ Co według ciebie znaczy szczęście? Hmm szczęście według mnie oznacza mieć dostatecznie dużo pieniędzy , miłość życia i stabilne życie. ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ W dzisiejszych czasach pieniądze są Nam potrzebne do wszystkiego. Powiedz Nam, jakie znaczenie mają dla Ciebie pieniądze w życiu? Można powiedzieć że pieniądze mają dla mnie duże znaczenie szczęściu pomagają dlatego są dla mnie bardzo ważne lecz nie najważniejsze ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory? Prowadzenia samochodu , bez tego nie miałbym pracy i pieniędzy no i oczywiście żeby nie mieć zbyt dużego zaufania do innych ludzi. ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ Czego najbardziej żałujesz? Niczego w życiu nie żałuje ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ ★★★ Dziękuję @ skutymenza wzięcie udziału, i za niedługo zapraszam was do kolejnej odsłony. Oczywiście to redaktor wybiera następną osobę, ale jeśli chciałbyś/chciałabyś wziąć udział, zapraszam na PW. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi