ESZKEEEREEE Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) witam, przed chwilą grałem na serwerze "[ONLY DD2] GreenHaze.pl itd. grając chciałem wypromować mojego discorda. wyslalem 2 razy link z discordem i za trzecim razem, gdy wyslalem link, admin o nicku "Watermsson" czy coś w tym stylu napisał, ze mowil mi, zebym sie nie promowal, wyslalem "?". bo se myślę o comu chodzi, nic nie pisal i postanowil mi dac bana. bana (perma) z powodem - reklama XD dla mnie to smieszne i prosze o danie mi unbana i rozliczenie sie z tym adminem . moj nick to : ESZKEEEREEE Edytowane 27 Maja 2020 przez ESZKEEEREEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ESZKEEEREEE Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 3 minuty temu, ESZKEEEREEE napisał: tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1. Przenoszę do poprawnego działu. 2. Uzupełnij wzór Dokładnie ten w spoilerze Twój nick: IP/Steam ID: Nazwa serwera: Data oraz godzina otrzymania bana: Mapa: Powód bana: Opis sytuacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ESZKEEEREEE Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 nie chce mi sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Brak wzoru = brak UB. BAN ZOSTAJE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi