PatkaŁopatka Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Pytania od @ N1K1Cz [P] Ogórek czy marchewka? [O] Marchewka [P] Lubisz kebaba? [O] Tak [P] Pizza czy kebab? (wybierz jedno) [O] Kebab [P] Owocki czy warzywka? [O] Owocki [P] Ziemniaki czy kartofle? [O] Ziemniaki [P] Lubisz placki? [O] Tak średnio w sumie [P] Ulubiony film? [O] Chyba "Więzień labiryntu" [P] Ulubiony serial? [O] the walking dead [P] Komputer czy konsola? [O] Komputer [P] Greenhaze najlepsze? [O] Oczywiście Pytania od @ nicky [P] Ulubiona gra? [O] Nie gram w nic innego poza cs, więc wybór jest prosty xD [P] Czytasz książki? [O] Czytam [P] Ulubiona pora roku? [O] Lato [P] Wymarzone auto? [O] Kompletnie się nie znam na samochodach. Nie mam wymarzonego, byle by jeździło xD [P] Wymarzona praca? [O] W wojsku [P] Jesteś za legalizacją marihuany? [O] Krzywdy nikomu nie robi, więc czemu ma być zakazana xD [P] Masz jakieś zwierzęta? [O] Mam 2 koty, 2 psy i chomika [P] Ulubiony sport? [O] Piłka nożna i bieganie Pytania od @ Pic[A]ssO^ [P] Ulubione zwierzę, które bardziej wolisz? [O] Pies [P] Nike czy Adidas? [O] Nike [P] Nike czy Rebook? [O] Nike [P] Kogo bardziej lubisz z poniższych oznaczonych osób skala 0/10 @ Muchomorek ♡ @ Justyna ^^ @ nicky @ Żwirek ♡ @ Huna ☆ [O] Jedyna osoba która poznałam bliżej i 'prywatnie' to Justyna, więc nie mogę ocenić [P] Cheetos'y czy Lays'y? [O] Lay's [P] Energy Black czy Tiger ? [O] Tiger [P] Torba Gucci czy Torba ze skóry która kosztuje 2 razy tyle co Gucci? [O] Nie lubię żadnych toreb xd [P] Żubr czy Lech? [O] Żubr [P] Dom czy Mieszkanie ? [O] Mieszkanie [P] Ulubiony szkolny przedmiot? [O] Przysposobienie obronne [P] Pepsi czy Cola? [O] Nie piję takich rzeczy xd [P] Ulubiony smak Monster'a? [O] Nie mam ulubionego Pytanie od @ Doctorr [P] Żenimy się!? [O] Musisz zapytać Justyny czy mi pozwoli Pytania od @ skutymen [P] Lubisz alkohol ? [O] Przecież jestem abstynentka [P] Ulubiony alkohol ? [O] Wódka [P] Facebook , insta czy snap ? [O] Snap [P] Ulubione piwo ? [O] Tyskie/Żubr [P]Ulubiony serwer CS ? [O] Aktualnie chyba nie mam ulubionego, przez ciągłe granie wszystkich odmian dusta na paintballu xD [P]Wieś czy miasto ? [O] Wieś [P]Komputer czy laptop [O] Komputer Pytania od @ Watterson [P] Czego byś nie zrobiła za 100 zł? [O] Nie zbliżyła się do pająka xd [P] Co byś zrobiła za 100 zł? [O] Tutaj kompletnie nie wiem co powiedzieć serio xd [P] Whisky, czy Wódka? [O] Wódka [P] Skuty, czy ja? XD [O] Po długich przemyśleniach doszłam do wniosku, że obu was lubię jednak Skuty wygrywa [P] Ulubiona potrawa z makaronem? [O] Uwielbiam makaron w każdej postaci, z każdym sosem więc ciężko wybrać [P] Jakie masz zainteresowania? [O] Piłka nożna i wojsko Pytania od @ Justyna ^^ [P] Gdzie jedziemy na wakacje? [O] Gdzie chcesz w sumie, wybierz miejsce haha [P] Ulubiona bajka? [O] O Jezu.. Dobrze wiesz, że lubię dużo bajek, ale chyba postawie na wrozkow chrzestnych i młodych tytanów [P] Ile masz w bicku? XD 27 cm [P] Kiedy pijemy? [O] Jak mnie w końcu weźmiesz do siebie [P] Bierzemy Audi czy Mercedesa? [O] Mercedesa [P] Z kim z forum najchętniej byś się napiła? [O] Z Tobą i @ skutymen [P] Kogo na forum nie lubisz? [O] Chyba wszystkich lubię, ale są osoby, które mnie irytują xD [P] Randka na gali czy na długiej? [O] Idź mi z tym dustem.. [P] Jaka jest Twoja ulubiona...............................klasa na pb? [O] Astronauta Pytania od @ TS3 Nanix [P] Ulubiona marka ubrań ? [O] Chyba nie mam ulubionej [P] Motory czy samochody? [O] Samochody [P] Ulubiona marka samochodów [P] Ulubiona marka motorów [O] Nie znam się ani na tym ani na tym, więc jakoś tak ciężko wybrać xD @Pytania od @ Ou_FitAIM/ONLY HS [P] KFC czy Mcdonald? [O] McDonald oczywiście [P] Pepsi czy Cola? [O] Nie piję takich rzeczy [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Spać [P] Ulubiona dyscyplina sportu? [O] Piłka nożna [P] Czy często chodzisz na imprezy? [O] Aktualnie to ciężko z imprezami, ale przed wirusem chodziłam dosyć często [P] Watterson czy Skuty? [O] Jak już mówiłam, Skuty wygrywa 😂❤️ Nominuję @ lizakDD2 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ale ktoś ładnie napisał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 28 Maja 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Super Odpowiedzi, coś o Tobie już troszkę wiem. Niech ktoś mnie w końcu nominuje a nie haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 28 Maja 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Cud, miód, malina. 🙈 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 No bardzo fajne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Fajne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi