ZgReDziK Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Stwierdziłem, że nie potrzebnie tworzyć 8 nowych tematów skoro można napisać wszystko w jednym 1. Nazwa propozycji: Duża mapa Co wniesie nowego?: Komendę Krótki opis*: Po wpisaniu "duza mapa" przez 60% graczy rozpoczyna się głosowanie na większą mapę (przeciwieństwo "mala mapa"). Czasem się zdarza, że mapa jest zbyt mała na ilość graczy, a rtv jest jeszcze nie dostępne. 2. Nazwa propozycji: Naprawić bug Co wniesie nowego?: Naprawi bug związany z mniejszeniem grawitacji w dowolnej ilości (nawet można pozbyć się jej całkowicie) Krótki opis*: Gdy wybierzesz klasę do której nie masz dostępu kilka razy, a potem wybierzesz swoją, to masz małą grawitację, bądź w ogóle jej nie ma 3. Nazwa propozycji: save-reply Co wniesie nowego?: Automatyczny zapis demka z hltv (całej mapy) Krótki opis*: Gdy podejrzewamy, że ktoś ma cheaty, musimy wejść na stronę i znaleźć odpowiednie demko. Komenda ta na koniec mapy by je zapisywała u nas automatycznie. (coś typu ban z ss'ami) 4. Nazwa propozycji: Nowa klasa Co wniesie nowego?: Doda klasę premium Krótki opis*: 1/2 szans na strój wroga, 50pkt niewidzialności na start oraz dodatkowy skok 5. Nazwa propozycji: Bunnyhop Co wniesie nowego?: Losowy perk po komendzie daj Krótki opis*: Gdy ktoś ma kupione auto bh, po otrzymaniu perku auto bunnyhop (/daj lub /wymien) losuje mu inny perk, aby zapobiedz bugowi ze skakaniem w niebo. (tak jak jest gdy ktoś otrzyma marker vipa mając premium) 6. Nazwa propozycji: Poprawa buga Co wniesie nowego?: Naprawi buga Krótki opis*: Gdy ktoś jest "niewidzialny" i będziesz w niego strzelać, a przed nim jest smoke to widzisz przez tego smoke normalnie 7. Nazwa propozycji: Poprawki vip Co wniesie nowego?: Trochę "ulepszy" vipa Krótki opis*: Vip jest aktualnie mało opłacalny, proponuję dodać mu kilka dodatkowych punktów na start do klasy oraz darmowego smoke 8. Nazwa propozycji: smoke Co wniesie nowego?: Zwiększenie dymu w smoke Krótki opis*: Przez smoke aktualnie widać prawie wszystko, proponuję wgrać jakiegoś lepszego, który będzie trochę bardziej zasłaniał i podnieść jego cenę wtedy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 31 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @ PaeK jeśli jesteś w stanie to przeanalizuj te propozycje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1. Tutaj się zgodzę bo byłem świadkiem jak przy większej ilości graczy wybrali de_dust2x2 ale małe mapy do wyboru to zwykły błąd w pluginie. 2. + 3. Niby + ale nie ma takiej funkcji żeby od razu pobierało z serwera hltv, a i tak z tymi demkami nie ma tak dużo roboty. 4. +/- decyzja @ Żwirek ♡ 5. + 6. Nie da się ingerować w niewidzialność gracza, to jest po prostu skutek uboczny w silniku gry ALEEE co do 8 to niżej. 7. Dodatkowe punkty nie wchodzą w grę, ponieważ to już podchodzi pod p2w, jedynie można dodać expa albo coś. Ale jak dla mnie vip jest git. xD 8. Wykonalne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 31 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1. Tutaj chyba ja popełniłem błąd 2. @ PaeK raczej do poprawy Więc możesz tam coś pomyśleć 3. Nie widzę problemu aby wejść na stronę i szukać po danej godzinie :Y 4. Muszę to przemyśleć 5. Nie wiem o co chodzi więc @ PaeK 6. Tak jak @ PaeK napisał leży to po stronie gry, a nie naszej 7. VIP na aktualny stan jest okej 8. @ PaeK można coś pomyśleć ale nie wiem jak to wpłynie na optymalizację serwera jeśli chodzi o smoke. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi