Skocz do zawartości

(dosłownie) Kilka nowych propozycji

ZgReDziK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Stwierdziłem, że nie potrzebnie tworzyć 8 nowych tematów skoro można napisać wszystko w jednym :3 

1.

• Nazwa propozycji:  Duża mapa
  • Co wniesie nowego?:  Komendę
  • Krótki opis*:  Po wpisaniu "duza mapa" przez 60% graczy rozpoczyna się głosowanie na większą mapę (przeciwieństwo "mala mapa"). Czasem się zdarza, że mapa jest zbyt mała na ilość graczy, a rtv jest jeszcze nie dostępne.

2.

• Nazwa propozycji:  Naprawić bug
  • Co wniesie nowego?: Naprawi bug związany z mniejszeniem grawitacji w dowolnej ilości (nawet można pozbyć się jej całkowicie)
  • Krótki opis*:  Gdy wybierzesz klasę do której nie masz dostępu kilka razy, a potem wybierzesz swoją, to masz małą grawitację, bądź w ogóle jej nie ma

3.

• Nazwa propozycji:  save-reply
  • Co wniesie nowego?:  Automatyczny zapis demka z hltv (całej mapy)
  • Krótki opis* Gdy podejrzewamy, że ktoś ma cheaty, musimy wejść na stronę i znaleźć odpowiednie demko. Komenda ta na koniec mapy by je zapisywała u nas automatycznie. (coś typu ban z ss'ami)

4.

• Nazwa propozycji:  Nowa klasa
  • Co wniesie nowego?:  Doda klasę premium
  • Krótki opis*:  1/2 szans na strój wroga, 50pkt niewidzialności na start oraz dodatkowy skok

5.

• Nazwa propozycji:  Bunnyhop
  • Co wniesie nowego?:  Losowy perk po komendzie daj
  • Krótki opis*:  Gdy ktoś ma kupione auto bh, po otrzymaniu perku auto bunnyhop (/daj lub /wymien) losuje mu inny perk, aby zapobiedz bugowi ze skakaniem w niebo. (tak jak jest gdy ktoś otrzyma marker vipa mając premium)

6.

• Nazwa propozycji:  Poprawa buga
  • Co wniesie nowego?:  Naprawi buga
  • Krótki opis*:  Gdy ktoś jest "niewidzialny" i będziesz w niego strzelać, a przed nim jest smoke to widzisz przez tego smoke normalnie

7.

• Nazwa propozycji:  Poprawki vip
  • Co wniesie nowego?:  Trochę "ulepszy" vipa
  • Krótki opis*:  Vip jest aktualnie mało opłacalny, proponuję dodać mu kilka dodatkowych punktów na start do klasy oraz darmowego smoke

8.

• Nazwa propozycji:  smoke
  • Co wniesie nowego?:  Zwiększenie dymu w smoke
  • Krótki opis*:  Przez smoke aktualnie widać prawie wszystko, proponuję wgrać jakiegoś lepszego, który będzie trochę bardziej zasłaniał i podnieść jego cenę wtedy
  • Superka 1

1. Tutaj się zgodzę bo byłem świadkiem jak przy większej ilości graczy wybrali de_dust2x2 ale małe mapy do wyboru to zwykły błąd w pluginie.

2. +

3. Niby + ale nie ma takiej funkcji żeby od razu pobierało z serwera hltv, a i tak z tymi demkami nie ma tak dużo roboty.

4. +/- decyzja @ Żwirek ♡

5. +

6. Nie da się ingerować w niewidzialność gracza, to jest po prostu skutek uboczny w silniku gry ALEEE co do 8 to niżej.

7. Dodatkowe punkty nie wchodzą w grę, ponieważ to już podchodzi pod p2w, jedynie można dodać expa albo coś. Ale jak dla mnie vip jest git. xD

8. Wykonalne :3 

• Superka 1

• Właściciel

1. Tutaj chyba ja popełniłem błąd

2. @ PaeK raczej do poprawy 8) Więc możesz tam coś pomyśleć

3. Nie widzę problemu aby wejść na stronę i szukać po danej godzinie :Y

4. Muszę to przemyśleć

5. Nie wiem o co chodzi więc @ PaeK

6. Tak jak @ PaeK napisał leży to po stronie gry, a nie naszej

7. VIP na aktualny stan jest okej

8. @ PaeK można coś pomyśleć ale nie wiem jak to wpłynie na optymalizację serwera jeśli chodzi o smoke.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.