Mateo Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witam. Mam taką propozycje aby dodać na forum nową rangę Własciciel Serwera, gdyż jak dołączy jakiś nowy użytkownik na forum i np będzie chciał napisac do jakiegos wlasciciela serwera to nie za bardzo wie bo jest tylko ranga opiekun serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maern Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Na tak, przyda sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Na tak, można wprowadzić żeby było wiadomo do kogo pisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 na Tak :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wtedy każdy będzie pisał do właściciela serwera, a od tego są opiekuni żeby go trochę odciążyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^^RAMBO^^^ Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Moim zdaniem jest to zbędne. To jest to samo co opiekun serwera. Gracz napiszę do któregoś z OP, jeżeli sprawa będzie tego wymagać to odeśle do głównego opiekuna. + to co napisał Jaszczur, będzie tak jeżeli powstanie ranga właściciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wedlug mnie moze sie przydac :P Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Popieram @Jaszczur oraz @^^^RAMBO^^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompetentna Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli chcesz, aby został przywrócony zgłoś ten post. Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi