`Bi [A] ły :> Opublikowano 1 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 1. Imię: Kamil 2. Wiek: 16 prawie 3. Staż na forum: Od pół roku jestem z wami , i chce zostać na dłużej. 4. Jak sobie wyobrażasz swoją przyszłą pracę jako Redaktor?: Hmm, ciekawe pytanie napiszę najlepiej od Myślników: - Spróbuję pisać 2 razy w tygodniu wywiad, - Ogarniać ogólny dział w moderowaniu, - Pomagać w dziale "Pytanie na dziś", 5. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć? (prosimy o dłuższą wypowiedź): Chciałbym pomóc Pani @ Justyna ^^ , ponieważ Jeden z redaktorów napisał rezygnacje to chciałbym go zastąpić i pomóc, bo jak wiemy Dziewczyny mają prywatne życie i nie mają tyle czasu, żeby cały dzień zaglądać do działu. Więc chciałbym pomóc. Jeżeli znów podanie zostanie odrzucone będę starał się dalej. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie w tej dziedzinie? (gazetka szkolna, blog itp.): Niestety nie, bo nigdy nie byłem wybierany, ale z chęcią się wykażę jako Redaktor, oraz dam z Siebie wszystko, żebyście nie stracili zaufania do mojej osoby 7. Próbny materiał: Tekst_1 Tekst_2 Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Pic[A]ssO^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Na prośbę autora, odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi