N1K1Cz Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Imię: Dominik Wiek: 14 (sporo osób to wie i uważam, że jak na swój wiek nie jestem osobą która co chwilę zachowuję się jak 10latek, staram się zachowywać dojrzale i chciałbym aby tak samo mnie traktowano :D) Kontakt: Forum, Discord, GG ewentualnie messenger Twój nick na TS3: N1K1Cz Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chciałbym wam pomóc oraz skoro i tak siedzę po 7h dziennie na ts3 to moim zdaniem czemu by nie pomóc innym, lubię pomagać innym Ile czasu spędzasz na TS3: 7h dziennie około Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 6/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Kiedyś korzystałem sporo z TS3 i miałem przerwę lecz od 2-3 miesięcy znowu zacząłem z niego korzystać Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 1 Czerwca 2020 przez N1K1Cz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmrmrYT Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na tak + aktywność + poprawiłeś się (nie przechwalasz się) + pomocny -/+ dużo gadasz (charakter) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 1 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Na dzień dzisiejszy na razie na Nie - Podanie razi w oczy,, byś chociaż wyśrodkował tekst i nagłówki byś dał na nie jakieś kolorki - Wiek, ale to tylko liczba - Mutacja + Chęci +/- Doświadczenie + Mikro Ale i tak Powodzenia Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Pic[A]ssO^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) -Wiek (14 lat) -Za dużo gadasz (Przechwalasz się ciągle) -Podanie napisane na odwal (Kolory) -Doświadczenie +/- Co do twojej znajomości Ts mam duże wątpliwości Jedynym twoim plusem są chęci , miałem kilka razy okazję z tobą gadać i wydaje mi się że nie nadajesz się na to stanowisko Na dzień dzisiejszy jestem na NIE. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez skutymen 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 1 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) @Pic[A]ssO^ podanie nie musi mieć kolorków, nie musi być wyśrodkowane itd. To jak sobie użytkownik edytuję tekst, to tylko i wyłącznie zależy od niego. Odpowiadam Ci na to, bo widzę, że masz jakieś złe informacje. Co do samego podania. Dominik odpowiem Ci jako Opiekun Ts'a. Miałem z tobą styczność to wyrażę swoje zdanie. Jestem na nie, bywasz zbyt porywisty, nachalny (to moje odczucia), również jest za bardzo wygadany, za bardzo się przechwalasz, idzię to dość dobrze wyłapać. Wiek tu też mówi sam za siebie, chociaż zdajarzą się osoby, pomimo nie dość dużego wieku, zachowują się dojrzale i odpowiedzialnie. Na plus to, że słychać w twoim głosie przejście mutacji, jesteś w miarę aktywny.. Ogólnie twierdzę, że na ten monet chyba wystarczy adminów na Teamspeak'u. Każdy wie czym ma się zajmować itd. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Takkar Poprawa błędów. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jestem na NIE - wiek - Wciąż się przechwalasz - Wątpię że poradzisz sobie na takim stanowisku + chęci +/- Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Na NIE: - wiek - zachowanie - doświadczenie - podanie słabo napisane Napisz podanie jak skończysz 17 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 2 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi