Zuzaa Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Twoje Imię: Zuzia Wiek: 15 Nick na Serwerze: Zuzaa Ile czasu spędzasz na serwerze: Dość sporo (około 2/3 godzin dziennie) Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Często zdarzają się sytuację, gdzie brakuje admina, przykładowo gracze nie przestrzegają kultury, nadużywają mikrofonu czy latają po teksturach. Zdarzają się przypadki, że ktoś ma aktywnego bana. W takiej sytuacji informuje admina czy mógł by wejść na serwer, a jednak sama bym mogła to zrobić. Długo już zwlekam z napisaniem tego podania, ale w końcu trzeba! Doświadczenie: Brak - Chciałabym spróbować swoich sił właśnie na tym serwerze i dołożę wszelkich starań by nauczyć się wszystkiego jak najszybciej. Znajomość AMXX [1-10]: Jak już wspominałam nie posiadam doświadczenia więc 3/10. Link do Banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:545302741 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Zuzaa/145.239.237.121:27070/ TeamSpeak 3: Tak Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199050871210/ Steam ID: STEAM_0:0:545302741 Jak długo jesteś z nami: Około 2 miesiące Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Przelew 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Wreszcie jakiś idealny kandydat na to stanowisko. Jestem na TAK. Może zacznijmy od wieku który dla mnie bynajmniej jest nie istotny, wiek to tylko liczba, ja swojego pierwszego admina miałem w wieku 12 lat i radziłem sobie świetnie Co do frekwencji na serwerze to Twoje top4 w topczasie jest solidnym plusem. Tymbardziej że Zuzia niejednokrotnie musiała mnie wołać gdy trzeba było kogoś zbanować a żadnego admina na serwerze nie było, mimo że adminów już paru jest to nie oszukujmy sie tylko jeden ma konkretną aktywność. Jedynym minusem jaki widze jest brak doświadczenia jednakże jak wiadomo amxmod do najtrudniejszych nie należy, a zawsze w razie czego służę pomocą Powodzonka ^^ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Oczywiście, że na TAK: + miła + aktywna + podanie starannie napisane + kulturalna Jeżeli będziesz chciała pomocy to pisz śmiało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Według mnie można dać okres próbny(Tak jak miała @ X_Fuck_X_2001PB+KLASY ) - doświadczenie - amxx + wiek +gt + mała ilość adminów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ave Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Jestem ZA Zawsze aktywna Miła Każdego uspokaja na serwerze Same plusy widzę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 +gt bardzo ładne takich ludzi nam trzeba +miła, i każdego poucza jak łamią regulamin +mga kulturalna na tak, bardziej Okres Próbny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Jestem za okresem próbnym. +Chęci +Kulturka +GT -AMXXX -Doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Jestem za okresem próbnym +GT +Wiek +chęci +składka a teraz - -AMX -podałaś link do steam ,a nie widziałem cię ani razu na stam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jako iż jestem osobą nie miłą niestety jestem za okresem próbnym. +- wiek + gt + checi - nie ma stima bo NS (udowodniono na wieeeeeelu demkach i grach) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś się do mnie na PW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi