DestruktoR Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Wzór: Imię: Jakub Wiek: za miesiąc 17 Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 9 zawsze może być lepiej Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 9 zawsze może być lepiej Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: spróbuję tyle i będzie potrzeba Szkołe mam w dupie, wiec szkola mi nie przeszkadza jeśli chodzi o takie rzeczy. Dlaczego właśnie Ty?: Czemu ja? Bo mam doświadczenie jako UBT i chcę pomóc, bo nawet różowa pisała, że potrzebni są ludzie + lubię sprawdzać demka i ssy, chociaż wole ssy. Coś o sobie: Kuba lat 16. Numer buta 42/43. Wzrost 182cm. Mam 3 psy. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez DestruktoR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 3 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 - Nic ciekawego napisane "Dlaczego właśnie Ty" - Podanie ubogie - Umiejętność sprawdzania ss oraz demko, "Zawsze może być lepiej" Czyli mogę zrozumieć, że jesteś AMATOREM ? - Nic Ciekawego napisałeś w "Coś o Sobie" - Podanie na telefonie, jeżeli chcesz pisać, wbijaj na chatę i siadaj i normalnie napisz - Podanie napisane na kolanie, nawet gdy powiedziałeś " Podanie napisałem na telefonie" + Wiek + Twoję imię, bo lubię to imię xD. Nie wiem czemu. Na dzień dzisiejszy na NIE, postaraj się napisać następnym razem na laptopie czy na Pc, bez edytowania. Ale i tak życzę Tobie Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 + rączki do pomocy + wymagania + doświadczenie No jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jestem na tak + Wiek + Umiejętności + Doświadczenie Podanie tak średnio napisane, ale to nie jest najważniejsze xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jak dla mnie Na NIE Że względu na podanie bo wygląda jak robione na odpier***** i dla żartu i oby to był żart -,- Wiek + (podobno nie ma znaczenia Ale cóż) Umiejętności i doświadczenie + Do Pani @ nicky Skoro podanie nie jest takie ważne to czemu tyle ludzi zostało odrzuconych z powodu "podanie pisane na kolanie I na odwala się"? Traktujmy wszystkich równo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi