Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte Podanie - DestruktoR

DestruktoR

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór:

Imię: Jakub

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 9 zawsze może być lepiej 

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 9 zawsze może być lepiej 

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: spróbuję tyle i będzie potrzeba  Szkołe mam w dupie, wiec szkola mi nie przeszkadza jeśli chodzi o takie rzeczy.

Dlaczego właśnie Ty?: Czemu ja? Bo mam doświadczenie jako UBT i chcę pomóc, bo nawet różowa pisała, że potrzebni są ludzie + lubię sprawdzać demka i ssy, chociaż wole ssy.

Coś o sobie: Kuba lat 16. Numer buta 42/43. Wzrost 182cm. Mam 3 psy. 

Edytowane przez DestruktoR
  • Haha 1

Premium

- Nic ciekawego napisane "Dlaczego właśnie Ty"

- Podanie ubogie

- Umiejętność sprawdzania ss oraz demko, "Zawsze może być lepiej" Czyli mogę zrozumieć, że jesteś AMATOREM ?

- Nic Ciekawego napisałeś w  "Coś o Sobie"

- Podanie na telefonie, jeżeli chcesz pisać, wbijaj na chatę i siadaj i normalnie napisz

- Podanie napisane na kolanie, nawet gdy powiedziałeś " Podanie napisałem na telefonie"

+ Wiek

+ Twoję imię, bo lubię to imię xD. Nie wiem czemu.

Na dzień dzisiejszy na NIE, postaraj się napisać następnym razem na laptopie czy na Pc, bez edytowania.

Ale i tak życzę Tobie Powodzenia :D

• Haha 1

Jestem na tak

+ Wiek

+ Umiejętności 

+ Doświadczenie 

Podanie tak średnio napisane, ale to nie jest najważniejsze xD

• Piwko 1

Jak dla mnie Na NIE 

Że względu na podanie bo wygląda jak robione na odpier***** i dla żartu i oby to był żart -,- 

Wiek + (podobno nie ma znaczenia Ale cóż) 

Umiejętności i doświadczenie + 

Do Pani @ nicky Skoro podanie nie jest takie ważne to czemu tyle ludzi zostało odrzuconych z powodu "podanie pisane  na kolanie I na odwala się"? Traktujmy wszystkich równo :-

• Piwko 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.