N1K1Cz Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Imię: Dominik Wiek: 14 Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 7 Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 9 Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Mam czas, zależy ile mam lekcji, ale jestem aktywny na forum po 1-2h dziennie więc tak około 1-2h dziennie minimum Dlaczego właśnie Ty?: Rekrutacja została otwarta to pomyślałem że przydałby się osoby do pomocy. Jestem aktywny na forum oraz lubię pomagać więc czemu by nie spróbować. Coś o sobie: Mam na imię Dominik mam 14lat, lubię grać w gry takie jak: lol, cs, GTA , lubię pomagać innym, mam 2 świnki morskie, pochodzę z okolic Piaseczna WYMAGANIA: - Minimum 50 postów. + - Umiejętność pracowania w grupie. + - Minimum 16 lat. - - Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. + - Sprawny komputer. + - Brak posiadanych ostrzeżeń na koncie. + - Pojęcie na temat demek i ssów. + Edytowane 3 Czerwca 2020 przez N1K1Cz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 - wiek +/- wymagania + um. spr. demek/ss 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 3 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) + Brak warnów, + Sprawny komputer, A teraz czas na minusiki: - Podanie trochę słabo napisane, a jesteś w stanie normalnie napisać i więcej, +/- um. spr. demek/ss, - Słabo się rozpisałeś w Podaniu Podsumując: Okres próbny należy się Tobie. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Pic[A]ssO^ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dałabym szansę, okres próbny - Wiek + Chęci + Umiejętności + Aktywny na forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jak dla mnie Na tak (okres próbny) Wiek +/- (podobno nie ma znaczenia xD) Umiejętności + Aktywność + To że masz admina to +/- bo możesz mieć mniej czasu na tą range lub na serwer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Nikicz, co do twojego podania jestem na nie, już tłumaczę dlaczego: jedynym plusem w twoim podaniu są wielokrotne chęci próbowania dostać jakąkolwiek rangę gdziekolwiek na tym forum. Co do minusów jest ich sporo, wypisze najważniejsze: -Po naszej współpracy na serwerze, mogę śmiało powiedzieć, że nawet nie umiesz zbanować gościa, który wyszedł z serwera. Wtedy spamisz mi albo Makabrze, do momentu aż Ci odpiszemy, żeby tego gościa ogarnać. -Jesteś chaotyczny, panikujesz gdy ktoś odwalał coś na serwerze mówiąc oczywiście o JB. Myślę, że najważniejsze minusy rozpisałem co do twojej rangi do UB team. Podsumowując, róbcie co chcecie z okresem próbnym, ja wiem co mówię, podpisuje się również pod tym Makabra! 🙂 Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Whintez 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Na NIE: - wiek - chcesz coś na już i teraz - podanie słabo napisane - wszędzie byś składał podania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaLLaDa10 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jestem na tak: +/- wiek + umiejętność sprawdzania demek i ss + chęci + pomocny 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyGzaKo Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Siemanko To ja No jestem na TAK : +Chęci - Wiek +ogarnia +wolny czas + Sprawny komputer To tyle odemnie Elo <3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgReDziK Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jestem na tak - wiek (ale to w tym przypadku nie powinno mieć dużego znaczenia) - krótkie podanie, nie postarałeś się zbytnio +/- wymagania + aktywność + umiejętności + chęci + wolny czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek <2> Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +pomocny +ogarnięty +aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Pogadamy w wolnym czasie na ts. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi