MichalY Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Z dniem 03.06.2020 rezygnuję ze wszystkich rang oraz jednocześnie się żegnam . Wrzuciliście wszystkich do jednego worka . A wiec nie ma o czym rozmawiać . Na serwer PB wejdę od czasu do czasu . Trzymta się tam . I dozobaczenia gdzieś @żwirek no całkiem przypadkiem nie miałem admina i dostępu do bansa przypadek nie sądzę . Ciauuu @ MichalY czystym przypadkiem admina miałeś A co do bansa jakoś nie raczyłeś odpisać na steam. 4 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Yeah 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nieeee Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na pb i kiedyś się razem wypije, trzymaj się mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 "Wrzuciliście wszystkich do jednego worka" fajnie wiedzieć o co chodzi 0 wytłumaczenia. Ciau. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 XDD, siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Mówiłem mówiłem! To nikt mi nie wierzył WIOSNA GRACZY! Powodzenia Mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi