Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tymi4n Opublikowano 4 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 W dniu dzisiejszym chciałbym zrezygnować z wszystkich moich rang(Jakby ktoś coś chciał to walić pw steam ). ( Zabrano mi dostęp do bansa- nie mogę wykonywać pracy ubt ) ( Zabrano mi admina pb - nie mogę wykonywać obowiązków admina ) Dziękuję wam za prawie rok bycia w wami @ DestruktoR@ N1K1CzJailBreak Powodzenia w rekrutacji na Pomocnika UBT Ps: Jakby ktoś chciał mnie znaleźć to będę grał w gre 4STORY. 2 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zostań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzaa Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Serio ty też 😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 No nieee Trzymaj się i być może do zobaczenia na 4story bo w sumie bym pograła XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 No chyba cię pojebało... Kaj ty spierdalasz -_- kto mi bedzie pisał o jakiś Banach o 1-2 rano 3maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Trzymaj się mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatkaŁopatka Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 👋🏼 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
policjant patrys Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3maj się w tym 4STORY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 4 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi