Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Odrzucone [Pomocnik UBT] Pic[A]ssO^

`Bi [A] ły :>
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

Imię: Kamil

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): Demko, nie są trudne do rozpisywania, ale czasem są sytuacje, które nie jestem pewien i wtedy pytam co i jak//9

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): To samo co wyżej, screeny natomiast się nie rozpisuje tylko przegląda się czy gracz ma czyste, czy podrobione, a to łatwo sprawdzić//8

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Jako pomocnik będę na okrągło na forum jak na PC tak samo jak i na Telefonie. Ale jak
Tutaj się pyta ile posiadasz, więc mogę odpowiedzieć na spokojnie, że do 6-7 godzin, bo bardzo często przeglądam forum, i chciałbym komentować posty, które gracz napisał, który chce się odbanować. A bardzo mnie czasem korci, żeby
pobrać SS czy obejrzeć demko i napisać czy gracz czysty czy odpalony.

Dlaczego właśnie Ty?: Dlaczego ja? Już tłumaczę, odkąd jestem z wami [a jestem pół roku], zawsze mnie Ciekawiła praca jako
UBT, czy nawet pomocnik, umiem rozpiski robić więc problemu nie mam z tym, amx ogarniam na dużym poziomie. Ostatnio kiedy napisałem podanie na Redaktora przemyślałem o tym podaniu i to nie jest dla mnie, bo to trzeba np. wywiady robić, itd.... A tu trzeba sprawdzać graczy, a to mnie bardziej interesuję. Więc jak jeszcze Rekru otwarte chciałbym spróbować do póki mogę bo zaraz ktoś jeszcze napiszę podanie i rekru będzie zamknięte.

Coś o sobie: Więc tak, jak wiecie mam na imię Kamil, oraz wiecie, że mam 16 lat. Chciałbym was zaskoczyć, tutaj na forum inaczej się
zachowuje, a inaczej w Realnym życiu. W realnym życiu jestem trochę nygusem nie ukrywam, ale jak potrafię do czegoś
dążyć to dojdę do celu. A tu na forum, nie które osoby za mną nie przepadają, i wiedzą o kim mówie bo sam widzę jak z
nie którymi pisze na ChatBox'ie. Każdy ma swój charakterek nie ukrywając, pisząc podanie nie myśle co inni sądzą o tym podaniu.
Napiszą nie, dadzą argumenty i próbuje te argumenty zmienić na Plusy. Na tym stanowisku, jeżeli dacie mi szanse dam z Siebie wszystko
i spróbuję w przyszłości dostać awans i was zaskoczyć, że jak chce to potrafię.

@ ZgReDziK  Ss mają swój rozmiar, jeżeli rozmiar będzie większyy lub mniejszy to znak, że ktoś kombinował, oraz musi mieć ten sam czas co został zrobiony ss, jeżeli inny czas to kolejny znak, że ktoś kombinował :D

Edytowane przez Pic[A]ssO^

Jestem na tak
+ porządne podanie
+ wiek
+ umiejętności
+ czas wolny
+ aktywny
Tylko nie wiem co masz na myśli pisząc: "Łatwo sprawdzić czy ss jest podrobiony" (jak to poznajesz)

Na tak:

+ wiek

+ aktywność na forum

+ masz sporo wolnego czasu

23 minuty temu, ZgReDziK napisał:

Tylko nie wiem co masz na myśli pisząc: "Łatwo sprawdzić czy ss jest podrobiony" (jak to poznajesz)

@ ZgReDziK łatwo to poznać, ale żeby ci to wytłumaczyć musiałbym ci to powiedzieć np. na ts :D 

Jestem na NIE:

Minusiki:

- Piszesz w każdym podaniu, że jest brzydko napisane a twoje jakoś mnie nie przekonuje.

- Skoro nie jesteś pewien czegoś to nie dawaj sobie prawie najwyższej oceny za sprawdzanie :) 

- w jednym podaniu piszesz, że znasz 10/10, w drugi 7/10 teraz nagle 9/10 zdecyduj się

- Jako pomocnik będziesz na PC jak i na telefonie, powiedz mi w jaki sposób chcesz sprawdzić demko na telefonie?

- Skoro Cię tak bardzo korci aby sprawdzać demka i ss'y innych graczy czemu tego nie zrobisz przed złożeniem podania i się nie podszkolisz? 

Godzinę temu, Pic[A]ssO^ napisał:

ale czasem są sytuacje, które nie jestem pewien i wtedy pytam co i jak

- Nie jesteś zdecydowany jaką chcesz pełnić funkcję na forum, może niedługo stwierdzisz, że UBT też nie jest dla Ciebie?

Plusiki:

+ jesteś aktywny na forum (czas online 2d 17h przy dziennym siedzeniu na forum przez 6-7h pogratulować)

• Superka 1
  • Zmieszany 1

Na nie:

-nie wiadomo jaką masz wiedzę na tema ssów i demek, bo co podanie zmieniasz skale

-pchasz się na każdą możliwą rangę 

4 godziny temu, Pic[A]ssO^ napisał:

Ostatnio kiedy napisałem podanie na Redaktora przemyślałem o tym podaniu i to nie jest dla mnie, bo to trzeba np. wywiady robić, itd.... A tu trzeba sprawdzać graczy, a to mnie bardziej interesuję.

-tutaj trzeba rozpisywać demka i sprawdzać ssy, a możliwe, że też Ci się to szybko znudzi i jednak ta ranga nie będzie dla Ciebie

+staż na forum 

Ehh, no niestety jestem na nie. 

- Wszędzie się próbujesz wepchnąć na stanowisku i do tego zmieniasz ciągle zdanie, a co jeśli posada w UBT też okaże się za trudna dla Ciebie bądź nudna? 

- Trochę mała wiedza na temat podrabiania ss 

+ Staż na forum, aktywność 

Jak dla mnie chłop szuka miejsca na sieci, na każdym podaniu piszecie, że chce się wepchnąć" na stanowisko. Rekrutacja jest ON, więc każdy może napisać.
+ wiek
+ chęci
- następnym razem nie baw się podaniem (rozmiar) :)
Jak najbardziej na tak ze względu na brak pomocników.

Jestem neutral, można dać chłopakowi szanse 

+ aktywność 

+ staż 

+ brak rąk do pomocy 

- brak doświadczenia (każdy kiedyś zaczynał) 

Edytowane przez Meni

Premium

Szczerze, czytając to podanie samo mi się nasuwa, że nie. Dalej mnie drażni to twoje formatowanie tekstu, ale to już mniejsza o to. Twoje pisane podania tu czy tu, zastanów się co ty chcesz robić. Ja nie chciałbym kogoś takiego widzieć na jakieś wyższej randze, jest to zwykły spam podaniami na każdą możliwą rangę. Pierw stwierdzasz, że chcesz być tu, potem tu, a potem gdzie? Naprawdę czasem warto odpuścić na x czasu, poprawić się bardzo, żeby inni mogli to zauważyć, a tak to "lecisz na każdą możliwą rangę", bo widzisz okazję kek.  Ogólnie UBT samo w sobie nie jest trudne i po czasie idzie większość rzeczy na tip-top ogarnąć, ale ale. U Ciebie to jest tak. Po pierwsze, nie jesteś zdecydowany. Po drugie, czemu dajesz sobie od razu tak wysokie oceny? Ja sam zaczynałem już dawno od UBT i nic o nim nie wiedziałem, siedziałem i uczyłem się sprawdzać te demka, screen'y itd. Pierw posiedź przy nauce czegoś, a potem spróbuj swoich sił. Po trzecie, nigdy się nie sprawdza ss'ów na telefonie, spoko są pogramy przystosowane do poglądu paczki rar/zip itp. Tak się nie ucz, bo zaliczysz wtopę na starcie ;). Ortografia też się wrzuca w oczy. Zacznij w poprawnych miejscach stawiać znaki interpunkcyjne. Jestem i będę na nie. Swoje wypowiedziałem. :). 

• GreenHejzka 1

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.