ZgReDziK Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Twoje Imię: Mateusz Wiek: 15 (po mutacji głosu (bądź jeszcze przechodzę haha)) Nick na Serwerze: ZgReDziK Ile czasu spędzasz na serwerze: Kilka godzin dziennie (w weekend często mnie nie ma, bo wyjeżdżam) Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Osoba z administracji odeszła, starałem się w poprzednim roku lecz podanie zostało odrzucone, w tym czasie grałem i poprawiałem aktywność, aby złożyć podanie kiedy indziej. Pomyślałem że mógłbym się nadać i pomagać. Często gdy nie ma administracji gracze myślą, że mam admina i mi zgłaszają graczy, może się to zmienić (ale oczywiście nie musi). Może nie jestem najlepszym kandydatem, ale staram się być aktywny a ten kolor tekstu mnie już boli w oczy XD Doświadczenie: Byłem okresem próbnym na pb oraz adminem na jb. Sieć padła, później tworzyłem własne serwery, ale nie stać mnie było na reklamę i utrzymanie Znajomość AMXX [1-10]: Trudno stwierdzić, nie ma dla mnie odpowiedniego numeru. Potrafię w małym stopniu edytować pluginy, wgrywać przez ftp/ssh, dodawać flagi, ustalać cvary oraz ustawienia serwera (w pliku oraz z poziomu konsoli) i wiem jak używać amxmodmenu (7/10 bym powiedział) Link do Banid: LINK > Brak banów xd < LINK Link do Game Tracker: LINK > Awatar nie chce się zaktualizować, ale trudno < LINK TeamSpeak 3: Tak discord lepszy Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/fekusiek Steam ID: STEAM_1:0:452652737 nie mam cs'a 1.6 na steam Jak długo jesteś z nami: Kilka miesięcy (według gt: Dec 28, 2019) Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Tak ale do uzgodnienia na pw bo najwygodniej by mi było psc Jeżeli zmienić kolor tekstu / usunąć pogrubienie / dać normalne linki to napiszcie (tak btw zabrakło mi punktu aby opowiedzieć coś o sobie, a miałem "ładny" wierszyk przygotowany) Pozdrawiam cieplutko <3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Jestem na tak + GT + Składka +/- Wiek - Brak cs 1.6 na steam Ogólnie bardzo ładne podanie, widać, że się starasz by zdobyć posadę admina. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 okres próbny -wiek +gt +ładne podanie +ogarniety 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 6 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na TAK, + Wiek + Staż na serwerze, + GT [Zajebiste] nie ma się do czego Doje**ać, + Ogar chłop + I kulturka Okres próbny 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scumbag Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Okres próbny +gt +ładne podanie +często widzę na serwerze, nie masz z nikim konfliktów raczej -wiek, kolejny admin mający 15lat ? -cs non steam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Generalnie to jestem zdania że ten serwer jest za mały dla dwóch zgredków, a tym bardziej w gronie administracjii Wydajesz się ogarnięty pomimo młodego wieku, podanie ładnie napisane, no raczej wszystko na +, nie ma sie do czego przyczepić.. Jestem za okresem próbnym ^^ 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_-_zochan_-_ Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Oczywiscie ze TAK (Dla formalności okres próbny) + Wydajesz się być odpowiedzialny + Ładne podanie + Rozgarnięty chłopak + Jeśli szczere podanie to myślę że nie będzie z tobą problemów Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego chłop musi tyle czekać na odpowiedz ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Na NIE: - nie wiesz co to kampienie - wiek - brak steam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Okres próbny Zgłoś się do mnie na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi