Skocz do zawartości

Przyjęte Podanie

ZgReDziK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Twoje Imię: Mateusz
  • Wiek: 15 (po mutacji głosu (bądź jeszcze przechodzę haha))
  • Nick na Serwerze: ZgReDziK
  • Ile czasu spędzasz na serwerze: Kilka godzin dziennie (w weekend często mnie nie ma, bo wyjeżdżam)

• Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Osoba z administracji odeszła, starałem się w poprzednim roku lecz podanie zostało odrzucone, w tym czasie grałem i poprawiałem aktywność, aby złożyć podanie kiedy indziej. Pomyślałem że mógłbym się nadać i pomagać. Często gdy nie ma administracji gracze myślą, że mam admina i mi zgłaszają graczy, może się to zmienić :3 (ale oczywiście nie musi). Może nie jestem najlepszym kandydatem, ale staram się być aktywny a ten kolor tekstu mnie już boli w oczy XD

• Doświadczenie: Byłem okresem próbnym na pb oraz adminem na jb. Sieć padła, później tworzyłem własne serwery, ale nie stać mnie było na reklamę i utrzymanie

• Znajomość AMXX [1-10]: Trudno stwierdzić, nie ma dla mnie odpowiedniego numeru. Potrafię w małym stopniu edytować pluginy, wgrywać przez ftp/ssh, dodawać flagi, ustalać cvary oraz ustawienia serwera (w pliku oraz z poziomu konsoli) i wiem jak używać amxmodmenu (7/10 bym powiedział)
  • Link do Banid: LINK > Brak banów xd < LINK
  • Link do Game Tracker: LINKAwatar nie chce się zaktualizować, ale trudno < LINK
  • TeamSpeak 3: Tak discord lepszy
  • Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/fekusiek
  • Steam ID: STEAM_1:0:452652737 nie mam cs'a 1.6 na steam
  • Jak długo jesteś z nami: Kilka miesięcy (według gt: Dec 28, 2019)
  • Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Tak ale do uzgodnienia na pw bo najwygodniej by mi było psc

Jeżeli zmienić kolor tekstu / usunąć pogrubienie / dać normalne linki to napiszcie
    (tak btw zabrakło mi punktu aby opowiedzieć coś o sobie, a miałem "ładny" wierszyk przygotowany)
    Pozdrawiam cieplutko <3
  • Like 1
  • Superka 1
  • Pijany? 1

Jestem na tak 

+ GT 

+ Składka 

+/- Wiek 

- Brak cs 1.6 na steam 

Ogólnie bardzo ładne podanie, widać, że się starasz by zdobyć posadę admina.

• Like 1
  • Superka 2

Generalnie to jestem zdania że ten serwer jest za mały dla dwóch zgredków, a tym bardziej w gronie administracjii :3

Wydajesz się ogarnięty pomimo młodego wieku, podanie ładnie napisane, no raczej wszystko na +, nie ma sie do czego przyczepić.. :3

Jestem za okresem próbnym ^^

• Like 1
  • Superka 1
  • Pijany? 1

Oczywiscie ze TAK (Dla formalności okres próbny)

+ Wydajesz się być odpowiedzialny

+ Ładne podanie

+ Rozgarnięty chłopak

+ Jeśli szczere podanie to myślę że nie będzie z tobą problemów 

Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego chłop musi tyle czekać na odpowiedz ? :/ 

• Like 1
  • Piwko 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.