Skocz do zawartości

Nierozwiązany Problem z cs

Alpha420
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema od jakiegoś czasu ciągle próbuje pograć sobie na wersji NS cs 1.6 (żeby było więcej fps na DR). Sprawa wygląda następująco, na steam wszystko działa bez zarzutów ale gdy pobieram obojętnie jakiego ns czy to v48 czy v43 i próbuje połączyć się z jakimś serwerem to tylko się ładuje, wyskakuje napis Retrying to connect the server (1) i tak do (3) a potem wywala mi gre. Nie mam bladego pojęcia o co chodzi, reinstall ns nie pomógł. Usunąłem steam i cs 1.6 żeby sprawdzić czy to przez steam ale też nadal nic. Ktoś ma jakiś pomysł jak można by było to naprawić? Bo granie na DR przez steam jest słabe kiedy ma się po 200fps nie całe bo tyle obciąża steam. A na Ns jest 500, więc wiadomo lepiej mieć więcej. Jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł co można by było zrobić to chętnie spróbuje.

PS. A i ogólnie jak próbuje dodać jakiś serwer do ulubionych to pokazuje jakby nie istniał a ja nie miałbym połączenia z inetrnetem, tak samo z listą serwerów nic się nie ładuje.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.