Meni Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Imię: Michał Wiek: 19 Kontakt: Steam Twój nick na TS3: Meni Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staram się codziennie wchodzić nawet na te "5" minut na tsa. Zawsze coś pomogę Ile czasu spędzasz na TS3: Wystarczająco Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 5 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Ani małe ani duże, powiedzmy, że średnie. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ja niestety na NIE: - nie widziałem cię ani razu na TS +/- znajomość TS3 +/- doświadczenie Popraw swoją aktywność to zmienię zdanie (jak mówiłem ja siedzę od 8-9 do nawet 20-22 i ani razu cię na TS nie widziałem) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na TAK: + aktywny + wiek + miły + kulturalny + zaufany +/- podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 7 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Na TAK + Wiek + / - Doświadczenie mimo, że małe ale mam nadzieje, że się poduczysz + Podanie + Chęci + Chłop ma kulturkę + Oczywiście, wszyscy Cię znają - Niestety czas ( Nie mówię, że nie wchodzisz ale jak ja byłem 3 razy dziennie nie widziałem Cię)- - Znajomość (No ale nie kłamiąc, każdy zaczynał przygodę z Adminem, więc jak się poduczysz będzie GIT) Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Pic[A]ssO^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi