Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte o baben

Meni

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Michał
Kontakt: Steam
Twój nick na TS3: Meni
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staram się codziennie wchodzić nawet na te "5" minut na tsa. Zawsze coś pomogę
Ile czasu spędzasz na TS3: Wystarczająco
Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 5
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Ani małe ani duże, powiedzmy, że średnie.
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak

Ja niestety na NIE:

- nie widziałem cię ani razu na TS

+/- znajomość TS3

+/- doświadczenie

Popraw swoją aktywność to zmienię zdanie (jak mówiłem ja siedzę od 8-9 do nawet 20-22 i ani razu cię na TS nie widziałem)

• GreenHejzka 1

Premium

Na TAK

+ Wiek

+ / - Doświadczenie mimo, że małe ale mam nadzieje, że się poduczysz

+ Podanie

+ Chęci

+ Chłop ma kulturkę

+ Oczywiście, wszyscy Cię znają

- Niestety czas ( Nie mówię, że nie wchodzisz ale jak ja byłem 3 razy dziennie nie widziałem Cię)-

- Znajomość (No ale nie kłamiąc, każdy zaczynał przygodę z Adminem, więc jak się poduczysz będzie GIT)

Edytowane przez Pic[A]ssO^

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.