Mordka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick oskarżyciela: Mordka Nick oskarżonego: Justyna IP/SID oskarżonego: Powód skargi: kicki i ban Krótki opis sytuacji: Była chwilowa spina z jednym graczem (dla smiechu), napisałem ze juz ok i spokojnie, po czym mnie kickuje i daje bana bez zadnego powodu... Nie moge wbić na serwer i nawet się nie wyświetla na stronie greenhaze że mam bana i za co jest ten ban... Dowody (Screeny/Demko z HLTV): Proponowana kara: Odebranie Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 7 Czerwca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Byłem świadkiem, jak razem z innym kolegą wyzywaliście się na czacie, podchodzą pod jazdę po rodzicach. Kicki dawałem Ci ja, bo nie było Cię można zbanować. (Ani ja, ani Justyna nie mogliśmy tego zrobić.) Dałem Ci bana przez konsole, odpocznij sobie i przemyśl zachowanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzaa Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Również dziś chciałam Ci dać bana za wyzwiska niestety nie mogłam tego uczynić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @ Mordka miałeś jakieś inne nicki w "przeszłości"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) @PaeK moze bosmann, ale to dawno, bo kilka lat nie gralem zmienie ip i bede grał pod innym nickiem, więc te bany sa ... warte Pozdrawiam was cieplutko Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Mordka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Skoro tak mówisz, idę poszukać każdego adresu IP na jakim wbiłeś, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi