Cinse Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:Cinse IP :83.20.231.200 Serwer:paintball+klasy Data i godzina:07.06.2020 godzina 16 22 Mapa:de_dust2 Powód bana:Obrażanie rodziny zawodnika. Opis sytuacji: Grając na de_dust2 pewien gracz sprowokował mnie do obrazy(gdzie on również obrażał moja osobę) co tu więcej pisać xDD. Przyznaję się do tego że go obraziłem to nie podlega dyskusji, tylko czy mógłbym otrzymać szanse. To jest mój pierwszy ban i nigdy nikogo nie obrażałem. Gracz Mordka został uniewinniony. To z nim sie wyzywałem. Przeprosimy się w grze i będzie dobrze Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Cinse Dodanie ostatniego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinse Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Gracz Mordka został uniewinniony. To z nim sie wyzywałem. Przeprosimy się w grze i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Sam się przyznałeś do wyzwisk, ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi