Mordka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick oskarżyciela: Mordka Nick oskarżonego: Peak IP/SID oskarżonego: Powód skargi: nadal nie mogę wejść na serwer... Krótki opis sytuacji: Temat z moim nickiem jest jako uniewinniony, a nie mogę wejść na serwer, na liście banów też tego nie ma, nawet nie wiem na jak długo i za co.... Dowody (Screeny/Demko z HLTV): Proponowana kara: Odebranie Admina 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgReDziK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 nie ty byłeś uniewinniony tylko Justyna, bo na nią była skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 a no tak. To dlaczego nie ma tego na liście banów, dziecko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @ Mordka na twój ades IP jest ban na zawsze za aim bota. Bana dostałeś przez konsole wprost do cfg na serwerze. Bana dostałeś słusznie, ban zostaje i nie dostaniesz UB. Dodatkowo jeszcze dałem perma za fajne słowa: "zmienie ip i bede grał pod innym nickiem, więc te bany sa ... warte Pozdrawiam was cieplutko" Brak ub. Btw PAEK nie PEAK XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) To jest nie możliwe , bo jestem w hotelu... nie uzywalem nigdy aima ogarnij sie... Ludzie na serwerze moga powiedziec jak gram, troche frajersko, ale bez dodatkow... nie mialem nigdy czitow zjebie, czego nie rozumiesz? Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Mordka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi