Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęta Mała propozycja

CiepłyJanusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Nazwa propozycji:  Nominowanie takich map jak fy_snow, dust2_long etc.
  • Co wniesie nowego?: Myślę, że ułatwi to grę wielu graczom, ponieważ często jest tak, że gra po 4 osoby na serwerze (mowa o godzinach późnych 1-3) i nie trzeba będzie wybierać byle jakiej mapy by potem wpisywać "mała mapa" a do tego te mapy są losowe i bardzo rzadko jest tak, że jest tam snow czy dust2_long, w zakładce "Maps" też nie można ich nominować. Myślę, że ułatwiło by nam to grę i zaoszczędziło czasu.
Edytowane przez CiepłyJanusz
x
  • Piwko 1

• 4 tygodnie później...
  • Administrator

Taka nominacja będzie najprawdopodobniej za miesiąc lub dwa przy następnej okazji ulepszania serwera, jak na razie skupiłem się na gameplayu, perkach itp.

propozycja przyjeta.png
  • Like 1
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.