Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte Podanie

Nika

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Monika

Staż w 1.6: 13 lat

Znajomość AMXX[1/10] 7

STEAM_ID: STEAM_0:0:9373862

Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/Nikusiowska/

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Nika/145.239.237.121:27070/

Dlaczego to właśnie ty powinieneś zostać adminem?: 

• Wieloletni staż
  • Odpowiedzialność i zasadniczość - nie ma równych i równiejszych, zasady na serwerze obowiązują każdego
  • Chęć pomocy w utrzymaniu serwera w należytym porządku
  • Elastyczne godziny - często jestem w godzinach, kiedy nie ma innych adminów
  • Znajomość regulaminu
  • Kultura osobista

Składka [sms/psc]: Przelew

// @ PaeK -  Przeniesione z działu SURF'a do działu PB+Klasy na prośbę autora posta

Edytowane przez PaeK
  • GreenHejzka 1
  • Like 1
  • Superka 3

Wzór jest chyba z innego serwera ale już mniejsza o to xD

Generalnie to prawie same plusy, amx, steam czy składka lub wiek, jednakże po powrocie Michała do grona administracji i tym że dziś dołączyła do nas kolejna osoba nie jestem zbyt pozytywnie nastawiony do przyjmowania kolejnej osoby. Mimo tego, że według mnie adminów już wystarczy, to byłbym skłonny dać na tak, ale niestety to GT wydaje mi się dużym minusem :v

Bardzo rzadko widuję Cię na serwerze bo wbijasz na pare minut co kilka dni, przez chociażby ostatnie 30, ani razu nie grałaś dłużej niż półtorej godziny jednego dnia i niestety jest to dla mnie powód by być na NIE, ale mimo to życzę Ci powodzenia ^^

• Administrator

Wiele razy tak było, że @ Nika pisała że wyzywają ją i spinają się, a admina nie było albo nawet BYŁ a miał to w d00pie :>

@ ZgreDeK3PB+KLASY  

Teraz z @ CiepłyJanuszPB+KLASY  jest 5 adminów, dla mnie ta liczba niezbyt "zaspokaja" (nie licze MA, a @ Justyna ^^ 24/7 grać nie będzie).

A im więcej graczy na serwerze tym admin/i mają więcej do roboty, więc jak dla mnie kolejny doświadczony admin się przyda.

podanie przyjete.png

• Superka 1
  • Piwko 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.