PieKush Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Twój nick: Piekush IP/Steam ID: 95.171.121.56 Nazwa serwera: PaintBall-Klasy Data oraz godzina otrzymania bana: 17:16 Mapa :de_c4 Powód bana: AB Opis sytuacji: Chcialbym odwolac sie do bana ktorego dostalem o godzinie 17:16 przez Justyna ponieważ dostałem go za poprzednie bany czyli tak zwany "AB", Pierwszy ban o 12:28 (OBRAZA GRACZY) przez Nika, Drugi ban o 16:47 (WALLHACK) przez Justyna Wyjaśnienia: Ktoś podszył się pode mnie nie było to w żaden sposób możliwe żebym grał o 12:28 w PaintBall poniewaz bylem na prywatnych praktykach z Budownictwa a do domu wrócilem o 17:13. Gram juz jakis czas na serwerze po długiej przerwie,bardzo podoba mi sie atmosfera na serwerze wiec karygodne było by dla mnie wyzywanie graczy, znaja mnie na serwerze Osoby ktore graja juz tez sporo czasu na serwerze i wiedza ze jestem raczej spokojny i kulturalny, nawet nie dostalem nigdy bana za kulture :D, co do 3 bana moge jedynie odwolac sie do tego iż WallHack jest przezemnie niestosowany( byłem sprawdzany kilkokrotnie) lubie grac uczciwie i lubie jak ludzie tez są uczciwi, wiec dążę do tego by Administracja również uczciwie przeanalizowala moje odwołanie do (3 banow) a ja uczciwie bede starał sie uchwycic tego kto Podszył sie pod moj nick. Z Poważaniem i szacunkiem do administracji GH. PieKush Edytowane 17 Lipca 2020 przez PieKush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 AB - aktywny ban , wiec nie dostałeś AB za kulturę , tylko za to że na początku dostałeś bana za WH (16.47) a bana za AB dostałeś o (17.16) to oznacza ze nie odwołałeś się za bana na WH i wszedłeś na serwer na AKTYWNYM BANIE , co tu więcej rospisywac jak dla mnie brak UB 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 W logach pokazuje, że są inne ip logowań, więc ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi