znamlepszeserwery Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 kurwa co to jest za zjebany serwer to ja nie mam kurwa pytan XDDDDDD typ pisze do mnie paka na b BUCU - admin do niego nic, odpisuje mu, to zgred tepy admin pisze do mnie ostatni raz, za chwile typ mi pisze glupoty ze kampie kurwa, odpisuje mu i dostaje bana od tego tepego zgreda na pol h ogarnij sie, no ja pierdole, tak zenujacego serwera to jeszcze nie widzialem, jestescie beznadziejni, kazdy jeden. I chuj was moja kultura, jestem niekulturalny i chuj was to powinno interesowac, nie zmienia to faktu, ze macie zjebanych adminow i serwer idzie na dno, tego wam zycze nara 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znamlepszeserwery Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 jak mnie ktos wkurwia, to z kurwa jade i chuj was to interere. Jak ktos dla mnie taki ja dla kogos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znamlepszeserwery Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 graj sobie dalej zgredzie, przyjemnosc w chuj, 160lvl kurwa, nie widac cie typie, latasz po niebie i podjara jaki mocny jestes xDD, rzyg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znamlepszeserwery Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 najgorszy serwer ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Przedłużam Ci bana o 1 dzień. Nie potrzebujemy na serwerze toksycznych osób. Jak Ci się zasady nie podobają, to wypierdalaj. Brak wzoru - odrzucam. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi