ZgReDziK Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Nie wiedziałem o co chodziło wszystkim, którzy odeszli mówiąc "ze względu sytuacji panującej na forum" teraz już wiem... Trzymajcie się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzaa Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Młody no... trzymaj się 🖐😓! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 No nieźle xD papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatkaŁopatka Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Siemka 👋🏼 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiepłyJanusz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 A to ty chyba nie tutejszy bo ta moda dawno się skończyła. XD No cóż na razie 🙋♀️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smilee Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 idę z tobą czekaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surrender Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 siema btw, ktos mi wytlumaczy o co chodzi? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi