>< OLKA >< Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Twoje Imię: Ola Wiek: 15 roczn.. 16 Nick na Serwerze: >< OLA >< Ile czasu spędzasz na serwerze: 2-6h dziennie Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Patrząc na wzgląd aktywności adminów na serwerze, to uważam że jest w miarę dobra ,ale mam chęci i czas do pobytu na serwerze często i rozpatrywania tkz. "cheaterów" lub osób które, krótko mówiąc łamią regulamin. Plus dodatkowe rączki do pomocy mogłyby się przydać, ale to nie mnie oceniać Też wiem jaki to obowiązek posiadać taką rangę i z czym należy się zmagać. Doświadczenie: Admin: 1x. - PaintBall 2x. - Basebuilder 1x. - Jailbreak Znajomość AMXX [1-10]: 8/10 Link do Banid: Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.121:27070/top_players/?query=><+OLA+>< TeamSpeak 3: Tak, też jest GG, DC . Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/olkapolka123321/ Steam ID: mam lana, niestety Jak długo jesteś z nami: ok. 2 Tygodnie. Składka miesięczna [Przelew/SMS]: sms lub psc Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez >< OLKA >< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jestem na TAK +widuję Cię często na serwerze +składka +przydał by się jakiś admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Okres próbny + Doświadczenie -/+ GT + AMXX + Kulturalna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scumbag Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Jestem na TAK +czesto na serwerze +składka +przydał by się jakiś admin +doświadczenie edit. jednak przestałem Cie często widywać Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Triticco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Przyjmuję na okres próbny. W celu opłacenia składki zgłoś się do @ Muchomorek ♡ lub @ Żwirek ♡. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi