napalona Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Imię:Ania Wiek:18 Umiejętność sprawdzania demek (0-10):7 Umiejętność sprawdzania screenów (0-10):7 Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?:prawie cały dzień Dlaczego właśnie Ty?:Ponieważ uważam że te stanowisko pasuje do mnie i ogarne ssy demka Coś o sobie:Jesteme ania mnam 18 lat i interesuje sie informatyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smilee Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Jestem na duże TAK widać ogarnięta osoba demka i ss na wysokim poziomie wiek i oczywiście dwa imiona ania i wojtek <3 przyda się doświadczona osoba szczególnie że zgłoszeń jest mnóstwo w ostatnim czasie Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez to ja marzenka (: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak jak kolega wyżej, wielkie tak. Doświadczenie masz wielkie, zgłoszeń mnóstwo no i każdy cię zna przecież. Idealny kandydat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 W końcu Wojtek czy Ania? :Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi