Radek ☆ Opublikowano 13 Września 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Cześć. Przyszedł czas, aby odpocząć i zająć się swoim życiem. Rezygnuję ze wszystkich powierzonych mi funkcji na forum. Przyszedł dla mnie bardzo trudny okres w życiu, którym chce się zająć. Niestety nie mam tyle czasu co kiedyś, aby całymi dniami przesiadywać na forum. Nie żegnam się z Wami, będę przebywał na tyle ile pozwoli mi czas. Bardzo dużo włożyłem swojego wkładu w to, aby forum żyło i tętniło. Teraz czas zająć się sobą, odpocząć od internetowego życia. Dziękuje za wszystko! 2 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Pojebało cię rudy murzynie!! Nigdzie nie idziesz!! A tak na poważnie to zajmuj się sobą i wracaj szybko 😊 Przez Radek ☆, 13 Września 2020 Kiedyś wrócę na to co było, na razie odpocząć trzeba :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Chłopa pojebało Przez Radek ☆, 13 Września 2020 Nie bardzo, ale Tobie dyńka dalej pracuje słabo xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 13 Września 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) No cóż, każdego czas się kiedyś kończy na forum, teraz Radek a zaraz jeszcze ktoś, ale chociaż będziesz wbijał to najważniejsze. Ogarnij się jak najszybciej i wracaj na stałe Edytowane 13 Września 2020 przez Sex0choliK ♡ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 pierdolnięty jebnięty i jeszcze gorzej, kontakt i piwkowanie zostaje Przez Radek ☆, 13 Września 2020 Ciebie na pasach ebne jak chcesz xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Zdrowie najważniejsze! Trzymaj się byqu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzaa Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Nie... Nie idziesz nigdzie... Mi nie pozwoliłeś a sam uciekasz... Nie bawię się tak... Trzymaj się ! ❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Odpoczywaj, wiadomo zdrowie najważniejsze, Wracaj szybko !!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ale w lige to se można raz kiedyś zagrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi