gonna die Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Czy mogę dostać ub na DR, ponieważ nie wiem z jakiej przyczyny go dostałem???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Masz 24h na dostosowanie się do wzoru w przeciwnym razie odwołanie będzie odrzucone. https://greenhaze.pl/topic/34665-wzór-wstaw-screenshoty-odwołaj-się-od-bana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonna die Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 no to tak Nick:Okon SteamID:STEAM_0:1:507119294 Nazwa Serwera: Deathrun+klasy GreenHaze Data Oraz Godzina: nie podano mapa: nie podano Powód bana: Bugowanie mapy Opis sytuacji: dostałem bana od nowego systemu banów.Prosze unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi