Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Odrzucona zmiena maxa

Scumbag
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Nazwa propozycji:  Zmniejszenie maxa
  • Co wniesie nowego?: Niższy max lvl
  • Krótki opis*:  Proponuje obniżyć max lvl do 150. Moim zdaniem poprawi to grywalność. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że granie 230 lvl jest zbyt proste na tle nowych graczy którzy nie maja nawet 100. Przez takie wysokie lvl nowym graczą (nie tylko nowym) odechciewa się grać i wychodzą z serwera.  Pozatym nie sądzę żeby sie komuś chciało wbijac 400lvl bo przy 235 robi się to już nudne 

@ Sex0choliK ♡ Wbij wpierw 200 i zobaczymy czy dalej będziesz miał taka ochote wbijac ten 400. Nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia ale też graczy, że z tym lvl psuję przyjemność z gry po czym wychodzą. Uważam, że wbijanie niższego lvl i zbalansowanie expa tak jak  było wcześniej również da przyjemność z gry a nie latanie z grawitką po mapie na niewidce i zabijanie graczy którzy mają nikłe szanse na zrobienie czegokolwiek mając 25lvl. 

Też dawałem radę tylko, że tak jak Ty miałem vipa i premke. Troche patrzysz na to egoistycznie a nie ogólnie dla dobra większości i potencjalnie nowych, stałych graczy serwera.

Edytowane przez Triticco
  • Like 1
  • Haha 1

Premium

Po to jest Paintball Klasy, ja bym np chcial nabijac lvl do np. 4 setnego Lvl, bo chce i mam ochotę, zmienienie max poziomu nic nie zmieni według mnie

Nie

@ Triticco Ja sam osobiście grałem na poziomie 26, z graczem, który miał ponad 2 setny lvl i jakoś normalnie grało się xD

Więc nie wiem oco Tobie chodzi xDD

Edytowane przez Sex0choliK ♡

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.