Scumbag Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Nazwa propozycji: Zmniejszenie maxa Co wniesie nowego?: Niższy max lvl Krótki opis*: Proponuje obniżyć max lvl do 150. Moim zdaniem poprawi to grywalność. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że granie 230 lvl jest zbyt proste na tle nowych graczy którzy nie maja nawet 100. Przez takie wysokie lvl nowym graczą (nie tylko nowym) odechciewa się grać i wychodzą z serwera. Pozatym nie sądzę żeby sie komuś chciało wbijac 400lvl bo przy 235 robi się to już nudne @ Sex0choliK ♡ Wbij wpierw 200 i zobaczymy czy dalej będziesz miał taka ochote wbijac ten 400. Nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia ale też graczy, że z tym lvl psuję przyjemność z gry po czym wychodzą. Uważam, że wbijanie niższego lvl i zbalansowanie expa tak jak było wcześniej również da przyjemność z gry a nie latanie z grawitką po mapie na niewidce i zabijanie graczy którzy mają nikłe szanse na zrobienie czegokolwiek mając 25lvl. Też dawałem radę tylko, że tak jak Ty miałem vipa i premke. Troche patrzysz na to egoistycznie a nie ogólnie dla dobra większości i potencjalnie nowych, stałych graczy serwera. Edytowane 23 Września 2020 przez Triticco 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 22 Września 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Po to jest Paintball Klasy, ja bym np chcial nabijac lvl do np. 4 setnego Lvl, bo chce i mam ochotę, zmienienie max poziomu nic nie zmieni według mnie Nie @ Triticco Ja sam osobiście grałem na poziomie 26, z graczem, który miał ponad 2 setny lvl i jakoś normalnie grało się xD Więc nie wiem oco Tobie chodzi xDD Edytowane 22 Września 2020 przez Sex0choliK ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 6 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Planowane było zwiększenie LVL'a przez długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi