Właściciel Takkar Opublikowano 6 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Witam. Każdy zapewne widzi co dzieje się na forum i jak ogromnym zaangażowaniem wykazuje się administracja oraz właściciel. Dlatego proponuję sprzedać /przekazać nasze piękne GH w lepsze ręce. Jezeli to nie nastąpi, GH zwyczajnie pierdolnie w kalendarz. Co o tym myślicie? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Polecam, żeby właściciele się ogarnęli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 godzinę temu, Justyna ^^ napisał: Polecam, żeby właściciele się ogarnęli. No moze nie takim tonem, nie wiem co sie dzieje za drzwiami i zdeczka chuj mnie to obchodzi no ale dobrze by bylo jakby wlasciciele "powrocili" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Wreszcie ktoś to napisał, szanuję. I oczywiście jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 @ Takkar dobrze mówi. Po co trzymać forum jak i tak nikogo ono nie interesuje. Jak się sprzeda lub coś innego to forum może wkoncu powróci na dobre tory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Oj giga +1 dla takkara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jestem na TAK bo tu ostatnio nic się nie dzieje ciekawego a tak samo miał być serwer DD2 i jakoś go nie ma i hajs zbierali na reklamę itd a DD2 nie ma mogliście moje przyjąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 6 Października 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Na Tak Wogóle nie widuje @ Żwirek ♡ oraz @ Muchomorek ♡, więc jestem za zeby sprzedać lub oddać w dobre rece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawerek Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jeśli macie chęć dołączenie serwerami do stabilnej sieci serwerów to zapraszam najmocniej. Od tygodni obserwuję to co tutaj się dzieje i wychodzę do Was z inicjatywą, że mógłbym pomóc Waszym serwerkom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzaa Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Wreszcie ktoś tu mówi coś z sensem jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Podejmujemy jedno lub więcej z działań: Dokładnie analizujemy temat. Problem podany w temacie zostanie niedługo rozwiązany. Pracujemy nad znalezieniem rozwiązania/przyczyny problemu. Podejmujemy ważną decyzję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Aaaa, nigdy nie sprzedam, ani nie wyłączę forum I wróciłam już! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 15 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi