Zuzaa Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Co tydzień będę wybierała jednego z Naszych użytkowników, któremu zadam pięć pytań na wybrany przeze mnie temat. Mam nadzieję, że Wam się spodoba! Pierwszą osobą po przerwie jest @ PatkaŁopatka. Dziękuje za udział z całego serduszka! ~ redaktor @ Zuzaa ~ odpowiadający @ PatkaŁopatka **************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Na początek zacznijmy od podstawowego pytania. Kim jesteś? A więc nazywam się Patrycja, mam 19lat, mieszkam w okolicach Torunia. Interesuje się wojskiem i strażą graniczną. **************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Jesteś tu od grudnia 2019 roku, z kim nawiązałaś tutaj najlepszy kontakt? Myślę, że najlepszy kontakt mam z Justyna, Skutym i Radkiem. **************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Pieniądze = praca jaka jest twoja wymarzona praca? Od dziecka chciałam pracować w wojsku i to jest taka wymarzona praca. **************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Jesteśmy w ciężkich czasach pandemii, co sądzisz o obecnej sytuacji kraju? Jak mam być szczera to wierzę, że jest sobie jakiś tam wirus, ale to co się obecnie dzieje to gruba przesada i cała ta sytuacja mnie po prostu bawi. **************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Ponoć marzenia się spełniają, jakie jest twoje największe marzenie? Marzeń mam dużo i w sumie ciężko wybrać, więc dajmy na to zwiedzenie jak największej ilości krajów i bycie po prostu szczęśliwa. **************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Edytowane 16 Października 2020 przez Zuzaa 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 To jest nasze wspólne marzenie jakby co 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi