Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Szybka piątka #7 Szybka piątka - PatkaŁopatka

Zuzaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co tydzień będę wybierała jednego z Naszych użytkowników, któremu zadam pięć pytań na wybrany przeze mnie temat. Mam nadzieję, że Wam się spodoba! 

Pierwszą osobą po przerwie jest @ PatkaŁopatka. Dziękuje za udział z całego serduszka!

~ redaktor @ Zuzaa

~ odpowiadający @ PatkaŁopatka

****************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Na początek zacznijmy od podstawowego pytania. Kim jesteś? 

A więc nazywam się Patrycja, mam 19lat, mieszkam w okolicach Torunia. Interesuje się wojskiem i strażą graniczną.

****************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Jesteś tu od grudnia 2019 roku, z kim nawiązałaś tutaj najlepszy kontakt?

Myślę, że najlepszy kontakt mam z Justyna, Skutym i Radkiem.

Pieniądze = praca jaka jest twoja wymarzona praca?

Od dziecka chciałam pracować w wojsku i to jest taka wymarzona praca.

Jesteśmy w ciężkich czasach pandemii, co sądzisz o obecnej sytuacji kraju?

Jak mam być szczera to wierzę, że jest sobie jakiś tam wirus, ale to co się obecnie dzieje to gruba przesada i cała ta sytuacja mnie po prostu bawi.

Ponoć marzenia się spełniają, jakie jest twoje największe marzenie?

Marzeń mam dużo i w sumie ciężko wybrać, więc dajmy na to zwiedzenie jak największej ilości krajów i bycie po prostu szczęśliwa.

Edytowane przez Zuzaa
  • Superka 5
  • Piwko 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.