Zuzaa Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Co tydzień będę wybierała jednego z Naszych użytkowników, któremu zadam pięć pytań na wybrany przeze mnie temat. Mam nadzieję, że Wam się spodoba! Kolejną osobą jest @ Smilee Dziękuje za udział! ~ redaktor @ Zuzaa ~ odpowiadający @ Smilee *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Na początek opowiesz coś o sobie? Michałek lat 21 dużo przeklinam wyzywanie ludzi to moje hobby *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Na forum sprawiasz osobę pełną humoru czy w twoim realnym życiu tez jesteś taka osoba? Pośmiać się lubię jak chyba każdy a w realu to jestem nieśmiały czyli pipa jestem *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Gdzie widzisz się za parę lat, co byś chciał wtedy robić? Tak daleko nie widzie ale mam nadzieje że nie będę musiał pracować dla kogoś tylko na siebie. *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Obecnie nie pełnisz żadnej funkcji na forum, ani żadnym serwerze, planujesz może jakaś zmianę? Nie planuje raz że mi się nie chce a dwa nie mam czasu na pierdoły ale kto wie może coś kiedyś będzie kolorowego na profilu *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Co jest Ci potrzebne do szczęścia? W sumie to nie wiem może jakaś "normalna" kobita a tak to byle mieć coś do roboty bo z nudów to ch*j mnie strzela *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Edytowane 20 Października 2020 przez Zuzaa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi