Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Szybka piątka #8 Szybka piątka - Smilee

Zuzaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co tydzień będę wybierała jednego z Naszych użytkowników, któremu zadam pięć pytań na wybrany przeze mnie temat. Mam nadzieję, że Wam się spodoba! 

Kolejną osobą jest @ Smilee Dziękuje za udział! :) 

~ redaktor @ Zuzaa

~ odpowiadający @ Smilee

***************************************************************************************************************************************************************************************************************

Na początek opowiesz coś o sobie?

Michałek lat 21 dużo przeklinam wyzywanie ludzi to moje hobby (:

***************************************************************************************************************************************************************************************************************

Na forum sprawiasz osobę pełną humoru czy w twoim realnym życiu tez jesteś taka osoba?

Pośmiać się lubię jak chyba każdy a w realu to jestem nieśmiały czyli pipa jestem :(

Gdzie widzisz się za parę lat, co byś chciał wtedy robić?

Tak daleko nie widzie ale mam nadzieje że nie będę musiał pracować dla kogoś tylko na siebie.

Obecnie nie pełnisz żadnej funkcji na forum, ani żadnym serwerze, planujesz może jakaś zmianę?

Nie planuje raz że mi się nie chce a dwa nie mam czasu na pierdoły ale kto wie może coś kiedyś będzie kolorowego na profilu

Co jest Ci potrzebne do szczęścia?

W sumie to nie wiem może jakaś "normalna" kobita a tak to byle mieć coś do roboty bo z nudów to ch*j mnie strzela

Edytowane przez Zuzaa
  • Superka 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.