zulema Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Imię: Sabina Wiek: 20 Swoje 3 prace/link do galerii: Wstawiam 3 prace, bo nie mogę znaleźć działu z grafiką xD Jakiego programu/programów używasz do tworzenia grafik: GIMP, PS Jak duże masz doświadczenie w grafice: Oj duże, przecież wiecie. Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać? [Minimum kilka zdań]: Byłam już tutaj niejednokrotnie grafikiem, a nawet i moderatorem. Jestem zaufaną osobą, oraz pracowitą. Chciałabym pomóc znów jakoś ruszyć to forum, być może to zadziała. Staż na forum: Ponad 2 lata. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzaa Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 No ja oczywiście na TAK namawiałam Cię do tego więc się cieszę. + Doświadczenie, byłaś już tu grafikiem no i piękne grafiki więc nie ma na co czekać tylko brać. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Doświadczenie, staż, ładne prace - generalnie nie ma się do czego przyczepić, byłaś już u nas grafikiem więc nie mam żadnych zastrzeżeń Jestem na Tak powodzonka ^^ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 No na tak: +staż +doświadczenie +znamy Cię +ładne prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 22 Października 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Oczywiście, że na tak Doświadczenie, estetyczne prace, jesteś bardzo pracowitą osobą i to się ceni 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 +wiek, +Znana +Pracowita +Doświadczenie Jasne że jo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deny Opublikowano 22 Października 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Oczywiste, że TAK + kreatywność + wiek + doświadczenie + chęć pomocy w przywróceniu forum do życia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi