Właściciel Krystek. Opublikowano 22 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Wymiary grafiki: 600x544 ( Mogą być mniejsze/większe ) Napisy: - Tematyka: Forum GH Format: pnh/jpg Dodatkowe informacje (kolorystyka, efekty itp.): Kolorystyka forum, efekty wpasowujące się w forum itp Kontakt: Gdzie chcesz Daję pogląd o co konkretnie mi chodzi, całościowo możesz zrobić tak aby wszystko było zgodne z tym co jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 28 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 @ Sabina ☆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 @ Krystian. ♡tak wiem miałam ostatnio zrobić, teraz już na pewno zrobię, ale jutro bo dziś znów spadam na cały dzień do pracy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Wykonane @ Krystian. ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 30 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @ Sabina ☆ wrócę do domu to dokładnie się przyjrzę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 30 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @ Sabina ☆ będziesz umiała poeksperymentować z tłem? Bo troszkę takie za bardzo CS:GO jest, a w końcu nie mamy jeszcze takich serwerów. Bardziej by pasowało jakieś tło "No games". Jeszcze najlepiej by było aby tło było pasujące pod nasz styl forumowy lub styl bannerów serwerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 @ Sabina ☆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Jutro po pracy coś ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi