misiek2232 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) Twój nick: Misiek IP/Steam ID: STEAM_0:0:253808 Nazwa serwera: DR Data oraz godzina otrzymania bana: nie wiem Mapa: nie wiem Powód bana: Retrying 145.239.237.109:27050... You have been banned from this server. Opis sytuacji: Nawet nie pamietam z kiedy jest ten ban, pamietam tylko ze jakis czas temu mialem jakas klotnie z denym jak tam adminowal. Nie wiem czy obecnie jest tam adminem czy nie. https://greenhaze.pl/topic/35542-niesłuszny-ban/?tab=comments#comment-213344 - od tamtej skargi nie probowalem wejsc na serwer. Edytowane 19 Listopada 2020 przez misiek2232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Podejmujemy jedno lub więcej z działań: Dokładnie analizujemy temat. Problem podany w temacie zostanie niedługo rozwiązany. Pracujemy nad znalezieniem rozwiązania/przyczyny problemu. Podejmujemy ważną decyzję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Na prośbę @ mr_tnctproo otwieram temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) Pamiętam coś tam ta akcje, bo z tego co pamiętam to ja cię mutowalem xdd Jeste za by ci dać ub. Będziemy mieć cię na oku, mały "przekręt" i ban leci większy niż powinien. Ps. Deny dalej ma admina ☺️ /Ub @ misiek2232napisz do @ PaeK IP twoje by cię wykasował //Edit Też ciekawe że masz bana jak od 10 kwietnia jest "nowa kartoteka" czyli wszystkie bany zostały wykasowane. Edytowane 19 Listopada 2020 przez mr_tnctproo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi