Pix0n Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Pytania od @ PatkaŁopatka [P] Ulubiony serial? [O] Dom z papieru/the100 [P] Ulubiony film? [O] Seria Szybcy i Wściekli [P] Gdzie byś chciał mieszkać w przyszłości? [O] Nie mam obecnie pojęcia, tu gdzie jestem teraz mi odpowiada [P] Kiedy się klepiemy? [O] Najbliższa okazja i jazda, zamów sobie karetkę [P] Dlaczego taka nazwa? [O] Kilka lat temu widziałem podobny nick, po następnych kilku latach zainspirowałem się tym i sobie ustawiłem Pix0n oczywiście zmieniając, bo tamten był pisany przez "ks" [P] Jakie miejsca na świecie chciałbyś odwiedzić? [O] Chorwacje na pewno, Toruń bym jeszcze raz zwiedził [P] Impreza w klubie vs domówka? [O] Domówka [P] Masz drugie imię? [O] Cześć Seba jestem [P] Umiesz pływać? [O] Umiem [P] Pizza vs kebab? [O] Pizza [P] Jesteś tolerancyjny? [O] Tak [P] Słodki vs słony? [O] Słodki [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Shrek [P] Jesteś punktualny? [O] Zależy, ale raczej nie [P] Kawa vs herbata? [O] Kawa [P] Ulubiony sport? [O] Tenis stołowy [P] Ulubiona gra? [O] Metin2 [P] Ulubiona pora roku? [O] Późna wiosna/Lato [P] Kim chciałeś być w przyszłości jako dziecko? [O] Astronautą [P] Noc vs dzień? [O] Noc [P] Ulubione ciasto? [O] Makowiec [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Leniuchować [P] Umiesz gotować? [O] Coś tam umiem, bez dużych wymagań oczywiście [P] Grasz na jakimś instrumencie? [O] Nie [P] Gdybyś mógł zmienić imię to jakie byś wybrał? [O] Nie chciałbym zmienić imienia [P] Najdziwniejsza rzecz jaką jadłeś? [O] białe robaki na ryby XD [P] Filmy vs seriale? [O] Zależy od nastroju i sytuacji [P] Ulubiona marka samochodu? [O] BMW/Peugeot/Toyota [P] Masz jakiś fetysz? [O] Nie ale dalej czekam na st00pki [P] Co Cię denerwuje? [O] @ lukas [P] Lubisz podróżować? [O] Nie, choć zależy gdzie i z kim [P] Lubisz porządek [O] Lubię, ale sam sprzątać nie koniecznie [P] Jesteś szczęśliwy? [O] Nie [P] Lubisz dzieci? [O] Tak [P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia? [O] Bez jedzenia [P] Lubisz tańczyć? [O] Nie [P] Cola vs Pepsi? [O] Cola [P] Morze vs góry? [O] Morze [P] Kolekcjonujesz coś? [O] butelki po liquidach, liczy się? [P] Rzecz bez której nie możesz wyjść z domu? [O] Telefon [P] Ulubiony cytat? [O] "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości." [P] Ulubiony aktor/ka? [O] Nie oglądam filmów ze względu na aktorów, nie mam ulubionych [P] Jesteś praworęczny czy leworęczny? [O] Prawo ręczny Pytania od @ Zuzaa [P] Kebab czy Maczek? [O] Maczek [P] Wymarzone autko? [O] Taka bardziej przyziemna opcja to BMW E92 Coupe [P] Piwko czy Wódeczka? [O] Piwko [P] Fanta czy Cola? [O] Cola [P] Wieś czy miasto? [O] Miasto [P] IG czy Snap? [O] Snap [P] Najwiekszy przypał? [O[ Jak mnie wychowawczyni odwoziła do domu najebanego z dyskoteki szkolnej [P] Czekolada mleczna czy z orzechami? [O] Z orzechami [P] Najgorszy szkolny przedmiot? [O] Matma [P] Najpierw mleko czy płatki? [O] Najpierw miska [P] Wygląd czy charakter? [O] Wg mnie obie rzeczy są istotne, ale bardziej charakter [P] Jakieś jedno marzenie? [O] Nie powiem bo się nie spełni [P] Ulubiony aktor? [O] Nie oglądam filmów ze względu na aktorów, nie mam ulubionych [P] Teatr czy kino? [O] Kino [P] Ile w bicku? [O] Nie dużo, 31cm (chyba) [P] Najlepsza decyzja podjęta w życiu? [O] Trudno wybrać jaką kolwiek [P] Jak nie Polska to jaki kraj? [O] Holandia/Niemcy [P] Jak tu trafiłeś? [O] Przyszedłem z innymi z poprzedniej sieci [P] Jakie masz Hobby? [O] Strzelanie do tych bałwanów w CS [P] Wiosna czy Lato? [O] Lato [P] Zima czy Lato? [O] Lato [P] Wymarzona posada na forum? [O] Jest super tak jak jest teraz [P] Kiedy oddasz mi psa? [O] Nie oddam wrr [P] Jak się wabi twój piesio? [O] Ares [P] Najlepszy rok ? [O] 2017 chyba? [P] Boisz się czegoś ? [O] Jeśli chodzi o takie standardowe rzeczy jak ciemność, pająki to nie [P] Ulubiony fast food z maczka ? [O] Wrapik [P] Najlepsza mapka w cs ? [O] Standardowo chyba de_dust2, najwięcej na niej gram Pytania od @ lukas [P] Ja czy Radek? [O] Nie chcę odpowiadać na takie pytania [P] Okoń czy Sandacz? [O] OKOŃŃ [P] Ulubiona piosenka? [O] Słucham wszystkiego ale póki co Zeamsone - Dotknij [P] Liga czy cs? [O] Obecnie mamy separacje z Ligą [P] Lato czy Zima? [O] Lato [P] Kochamy się dalej? [O] Nigdy nie przestaliśmy [P] Ile na flaku? [O] No coś koło dychy będzie + 25° odchyłki w lewo [P] Wymarzone autko? [O] Taka bardziej przyziemna opcja to BMW E92 Coupe, a nie przyziemna opcja to Mercedes GT AMG 2018 [P] Ulubiony Raper [O] Filipek/Zeamsone/Kartky [P] Szoty czy Drinki? [O] Drinki [P] Jaka piosenka Ci się ze mną kojarzy? [O] Alberto - dwutakt [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny [P] Ile lat ma Twoja babcia? [O] 73 [P] Ile lat ma Twój pies? [O] 11 [P] Jak ma na imię Twoja babcia? [O] Ania [P] Lewo czy prawo? [O] Prawo? [P] Ulubiony fast food? [O] Pizza/Maczek/Kebab [P] wymarzona praca? [O] Jak na teraz to Kurier/Dostawca, praca w Vape Shopie [P] Twoje hobby to vapowanie? [O] Można tak powiedzieć [P] dd2 czy pb [O] dd2 [P] Pozdrów mamę [O] Done Pytania od @ Radek ☆ [P] Jak tam życie? [O] Leci [P] Jaka walka na Fame Mma najbardziej Cię zaskoczyła? [O] Wiewióra z Ferrarim oraz Araba z Tyburskim [P] Ile dasz rady wypić, aby nie zezgonować? [O] Zależy od dnia, do wódki mam wstręt od kilku lat, wódki mało w siebie wleje, ogolnie 12 browarów to jeszcze się trzymam, kilka drinków whisky 50/50 jeszcze się trzymam, tak jak mówię zależy od dnia i samopoczucia [P] Ulubiony alkohol? [O] Piwka/Whisky [P] Potrafisz coś ugotować? [O] Coś tam potrafię [P] Prawo czy lewo ręczny? [O] Prawo ręczny [P] Ulubiona piosenka? [O] Słucham wszystkiego ale póki co Zeamsone - Dotknij [P] Kiedy wyścig? [O] Jak mapę zajebie do peugeocika i NOS dorzucę Nominuje @ Krystian. ♡ No przykro mi ale musisz odpowiedzieć Edytowane 23 Listopada 2020 przez Pix<3 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 23 Listopada 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Jest git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatkaŁopatka Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 No i superancko 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 14 godzin temu, Pix<3 napisał: [O] Coś tam potrafię Zupkę chińską i pizze guseppe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 3 minuty temu, SZPALONY napisał: Zupkę chińską i pizze guseppe xD Otóż nie, jajecznicę też usmażę XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi