Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Szybka piątka #12 Szybka piątka - SZPALONY

Zuzaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że Wam się spodoba. 

Kolejną osobą jest @ SZPALONY Dziękuje za współpracę! :)

~ redaktor @ Zuzaa

~ odpowiadający @ SZPALONY

***************************************************************************************************************************************************************************************************************

Typowe pytanie, opowiesz nam coś osobie? 

Jestem Kuba, mam 17 lat, uczę się w szkole o kierunku budowlanym ale już wiem, że nie pójdę w tym kierunku ale szkołę trzeba skończyć. Jestem zwykłym chłopakiem, więc nie ma za bardzo o czym pisać. Lubię muzykę, każdy rodzaj tylko nutka musi wlecieć w ucho. Mam bardzo mocna psychikę i tak naprawdę nic mnie nie zagnie ale dużo przeklinam i szybko się zaczynam wyzywać z innymi ale to dlatego, że po prostu lubię się wyzywać xD ( @ Radek ☆ potwierdzi haha). Mam 183cm wzrostu, rozmiar buta to 43. Jestem pozytywnie nienormalny, jestem śmieszkiem i mam 17 lat, a nigdy nie piłem wódki co w tych czasach jest dużym osiągnieciem xD

***************************************************************************************************************************************************************************************************************

Jak Ci idzie w szkole? Masz plany co po niej?

W szkole idzie mi średnio ale to tylko dlatego, bo nie zwracam na to jakiejś uwagi. Szkoła i tak nas nie uczy "życia" tylko jakieś gówna, które i tak nam się w życiu nie przydadzą i o których na kolejny dzień zapominamy. Nie mówię o wszystkich przedmiotach, bo języki i matematyka to jednak coś nam pomogą ale reszta? To zwykłe, nie potrzebne gówna. Co to planów to od razu po zakończeniu szukam roboty na stałe i zarabiam pieniądze, bo jak się wkracza w to dorosłe życie to razem z tym trzeba mieć z tyłu głowy wydatki. które na początku nie są małe.

Co jest priorytetem w twoim życiem?

Oczywiście, że rodzina choć nie wszystkie osoby no i pieniądze, bo nigdy ich nie miałem, a nie oszukujmy się. Jak się ma chociaż trochę w kieszeni to można sobie kupić rzeczy, których się nie miało.

Od kiedy grasz w cs-a?

Od 6 roku, życia. To będzie już 11 lat ale bez przerw to z 10 będzie tylko. Zaczęło się wszystko od tego, że kuzyn na PC jeszcze z Windows XP grał w cs'a i chciałem spróbować. Któregoś dnia dał mi spróbować i się zaczęło. Na wakacjach po 15h dziennie się grało ale na szczęście te czasy minęły, bo byłem uzależniony :P. Tak próba od kuzyna zakończyła się tym, że gram w tą grę większą połowę mojego życia. Sporo osób mi mówiło, że naprawdę mam talent do tej gry ale niestety nie ma już lig i turniejów, bo na pewno bym próbował na wyższym poziomie niż zwykłe serwery.

Co Ci się kojarzy ze świętami?

To co chyba, każdemu :D. Śnieg, kulig, wojny na śnieżki, lepienie bałwanów, "Kevin sam w domu", choinka, mikołaje itp. Wigilia i spotkania z rodziną. Mi także się kojarzy Sylwester, bo jednak też każdy na to czeka :D. Niestety w Polsce są takie śniegi w ostatnich latach, że tych świąt wcale się nie odczuwa.

Edytowane przez Zuzaa
  • Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.