Zuzaa Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Mam nadzieję, że Wam się spodoba. Kolejną osobą jest @ SZPALONY Dziękuje za współpracę! ~ redaktor @ Zuzaa ~ odpowiadający @ SZPALONY *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Typowe pytanie, opowiesz nam coś osobie? Jestem Kuba, mam 17 lat, uczę się w szkole o kierunku budowlanym ale już wiem, że nie pójdę w tym kierunku ale szkołę trzeba skończyć. Jestem zwykłym chłopakiem, więc nie ma za bardzo o czym pisać. Lubię muzykę, każdy rodzaj tylko nutka musi wlecieć w ucho. Mam bardzo mocna psychikę i tak naprawdę nic mnie nie zagnie ale dużo przeklinam i szybko się zaczynam wyzywać z innymi ale to dlatego, że po prostu lubię się wyzywać xD ( @ Radek ☆ potwierdzi haha). Mam 183cm wzrostu, rozmiar buta to 43. Jestem pozytywnie nienormalny, jestem śmieszkiem i mam 17 lat, a nigdy nie piłem wódki co w tych czasach jest dużym osiągnieciem xD *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Jak Ci idzie w szkole? Masz plany co po niej? W szkole idzie mi średnio ale to tylko dlatego, bo nie zwracam na to jakiejś uwagi. Szkoła i tak nas nie uczy "życia" tylko jakieś gówna, które i tak nam się w życiu nie przydadzą i o których na kolejny dzień zapominamy. Nie mówię o wszystkich przedmiotach, bo języki i matematyka to jednak coś nam pomogą ale reszta? To zwykłe, nie potrzebne gówna. Co to planów to od razu po zakończeniu szukam roboty na stałe i zarabiam pieniądze, bo jak się wkracza w to dorosłe życie to razem z tym trzeba mieć z tyłu głowy wydatki. które na początku nie są małe. *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Co jest priorytetem w twoim życiem? Oczywiście, że rodzina choć nie wszystkie osoby no i pieniądze, bo nigdy ich nie miałem, a nie oszukujmy się. Jak się ma chociaż trochę w kieszeni to można sobie kupić rzeczy, których się nie miało. *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Od kiedy grasz w cs-a? Od 6 roku, życia. To będzie już 11 lat ale bez przerw to z 10 będzie tylko. Zaczęło się wszystko od tego, że kuzyn na PC jeszcze z Windows XP grał w cs'a i chciałem spróbować. Któregoś dnia dał mi spróbować i się zaczęło. Na wakacjach po 15h dziennie się grało ale na szczęście te czasy minęły, bo byłem uzależniony :P. Tak próba od kuzyna zakończyła się tym, że gram w tą grę większą połowę mojego życia. Sporo osób mi mówiło, że naprawdę mam talent do tej gry ale niestety nie ma już lig i turniejów, bo na pewno bym próbował na wyższym poziomie niż zwykłe serwery. *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Co Ci się kojarzy ze świętami? To co chyba, każdemu :D. Śnieg, kulig, wojny na śnieżki, lepienie bałwanów, "Kevin sam w domu", choinka, mikołaje itp. Wigilia i spotkania z rodziną. Mi także się kojarzy Sylwester, bo jednak też każdy na to czeka :D. Niestety w Polsce są takie śniegi w ostatnich latach, że tych świąt wcale się nie odczuwa. *************************************************************************************************************************************************************************************************************** Edytowane 26 Listopada 2020 przez Zuzaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Super wywiadzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatkaŁopatka Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 💪🏼💪🏼 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 I fajno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi