Radek ☆ Opublikowano 28 Listopada 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) [Radek ☆] Siemanko. Dzisiaj goszczę kolejnego gościa, admina serwera Deathrun, mowa tu o @ DenyDR. Witaj kolego, na początku opowiedz coś o sobie i skąd pochodzisz. [Deny] Hej Radziu! Witam całe forum. Krótko i na temat mam na imię Daniel, mam 21 lat. Praktycznie odkąd zacząłem grać w 1.6 siedzę na stanowisku admina DR'ów, na których zapisywałem swoją historię. Jestem z Rzeszowa i raczej tutaj zostanę do końca swoich dni. [Radek ☆] Opowiedz coś więcej o swojej miejscowości. Czy jest coś ciekawego w Rzeszowie do zobaczenia? [Deny] I się zaczyna: Rzeszów jest Polską stolicą kebabów, wielu ludzi nagrywało specjalnie odcinki np. z najlepszego kebabu (tj. Dara Kebab) i faktycznie potwierdzali, że gastro jest mega. W Rzeszowie oczywiście jest słynna - chyba w świecie - "Rzeszowska cipa", którą jest Pomnik Czynu Rewolucyjnego. Mamy w Rzeszowie również tzw. Gay Bridge i w cholerę ścieżek rowerowych, spacerowych, wiele parków, w których można się napić i ogólnie spędzić miło czas. [Radek ☆] Oj sam polecam przyjechać i zjeść tam kebaba! Mniam! Musimy kiedyś sobie po browarku strzelić. Czym się zajmujesz na co dzień? [Deny] Na alkohol - i nie tylko - zapraszam z otwartymi rękami! Dawnymi czasami jak skończyłem technikum to oczywiście od razu poszedłem do pracy i na początku wziąłem się za latanie po firmach kamieniarskich, bo naprawdę fajne pieniądze tam zarabiałem. W tym roku odszedłem z pracy ze względu na to jak ciężka jest to praca. Dodatkowo jestem wysokim człowiekiem i noszenie płyt po ~300/400 kg nie wpływa za dobrze na moje plecy. Wolałem sobie oszczędzić krzyków na starość, gdyby czasem coś z przeszłości wyszło. Zrobiłem sobie wtedy ~3 miesiące wakacji, również od komputera. Po prostu cieszyłem się życiem. W przeszłym tygodniu zacząłem pracę jako kierowca Bolta i próbuję tam swoich sił. [Radek ☆] Znam ten ból Danielu. Życzę Ci powodzenia w nowej pracy. Opowiedz nam jak zaczęła się Twoja przygoda ze światem Counter-Strike'a. Jak to się stało, że znalazłeś się tutaj na sieci? [Deny] Moja historia z Counter-Strike? Zaczęła się wcześnie, gdy miałem 6 lat dostałem laptopa na święta. Chodząc po Youtube natrafiałem na jakieś filmy z tej gry, więc oczywiście pobrałem Non-Steam'a i jechałem z tematem. Na sieć przyprowadził mnie @ PaeK, który sam wcześniej grał na DeathRunie, na którym miałem admina (na innej sieci). Na tej wcześniejszej sieci mieliśmy dobry kontakt, bo jestem ogólnie bezkonfliktową i przyjazną osobą, więc, gdy tamten DeathRun upadł ja dałem sobie na moment spokój i grałem na Surfach. W końcu zaczęło mi brakować mojego dziecka - Deathrun'a - i zobaczyłem na Steam'ie, że @ PaeKna jakimś gra. Napisałem do niego, dowiedziałem się, że jest właścicielem i od razu tam wbiłem. Polubiłem od razu ten serwer i ludzi na nim. Powalczyłem o cel, który sobie wyznaczyłem, czyli żeby spełniać wymagania na admina i tak o to zżywałem się coraz bardziej z forum. [Radek ☆] Bardzo ciekawa historia. Jesteś już dosyć długo na forum. Czy przez ten czas nawiązałeś z kimś bliższą znajomość? [Deny] Omińmy to pytanie. [Radek ☆] Posiadasz jakieś zainteresowania? Jesteś aktywną osobą, czy bardziej takim domowym leniuszkiem? [Deny] Tak, oczywiście, że jakieś mam. Moim hobby jest siatkówka, wszystko co związane z wapowaniem i obróbka wideo (np. tworzenie filmów na Yt). Lubię być leniem, ale zwykle nie mam do tego okazji. Mieszkam w domu i mam wiele obowiązków z racji tego, że jestem głową domu. Lubię pływać, jeździć na rowerze i jak wspomniałem grać w siatkówkę. [Radek ☆] Planowałeś rozwijać swoje zainteresowania z siatkówką? Co skłoniło Cię do tworzenia i nagrywania filmów na serwis Youtube? [Deny] Niestety wyrzuciło mnie "do góry" zbyt późno, reszta ludzi w moim wieku już długo trenowali i nie dałbym rady ich nadgonić, niestety. Do tworzenia nie skłoniło mnie nic nadzwyczajnego - widziałem jak ludzie robią przeróżne edity z gier. Zrozumiałem, że dodając ciekawą muzykę, bawiąc się lekko w obróbkę i wykorzystując kreatywność można stworzyć coś naprawdę miłego dla oczu. Spróbowałem i ucząc się sam odkrywałem nowe zastosowania różnych efektów w programach i trwa to do teraz. Dla tych, którzy nie widzieli oto nad czym teraz pracuje (krótki początek filmu, który jest w trakcie tworzenia):KLIK! [Radek ☆] Jesteś bardzo rozwojową osobą, staraniami można dojść do czegoś wielkiego. Co chciałbyś zmienić na forum? Czy jest coś czego Ci brakuje na sieci? [Deny] Zmieniać nie chciałbym raczej niczego, przyzwyczaiłem się do tego stanu i mi on odpowiada. Brakuje mi wiele, głównie ludzi, którzy zniknęli z serwera podczas moich "wakacji". To z nimi tworzyłem internetową rodzinę, siedziałem godzinami na serwerze, biłem rekordy map i się śmiałem. Ogromnie brakuje mi tych czasów, tych głosów i tej miłej atmosfery na serwerze. [Radek ☆] Jeszcze nadejdą te czasy, trzeba być dobrej myśli. Tym akcentem kończymy wywiad. Dziękuje Ci za miło spędzony czas! [Deny] Również ogromnie dziękuję! To była sama przyjemność podzielić się paroma informacjami z Tobą oraz z Wami forumowicze! <3 Dziękuję @ Radek ☆ za mile spędzony czas podczas wywiadu. Edytowane 28 Listopada 2020 przez Radek ☆ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deny Opublikowano 28 Listopada 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatkaŁopatka Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 💪🏼🔥 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Bardzo fajny wywiadzik, miło się czyta i fajnie dowiedzieć się trochę więcej o odpowiadającym 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Wszystko fajnie spoko tylko mi kolor wypowiedzi Denego nie pasuje. Za ciemny moim zdaniem. Przez Radek ☆, 28 Listopada 2020 W nocy sobie popsułem parę rzeczy przy edycji kolorów/edit 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzaa Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Fajny wywiad, oby takich więcej. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi