Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Wywiad z Deny - Przyszły Youtuber!

Radek ☆
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

Bez nazwy-1.png

[Radek ☆] Siemanko. Dzisiaj goszczę kolejnego gościa, admina serwera Deathrun, mowa tu o @ DenyDR. Witaj kolego, na początku opowiedz coś o sobie i skąd pochodzisz.

[Deny] Hej Radziu! Witam całe forum. Krótko i na temat mam na imię Daniel, mam 21 lat. Praktycznie odkąd zacząłem grać w 1.6 siedzę na stanowisku admina DR'ów, na których zapisywałem swoją historię. Jestem z Rzeszowa i raczej tutaj zostanę do końca swoich dni.

[Radek ☆] Opowiedz coś więcej o swojej miejscowości. Czy jest coś ciekawego w Rzeszowie do zobaczenia?

[Deny] I się zaczyna: Rzeszów jest Polską stolicą kebabów, wielu ludzi nagrywało specjalnie odcinki np. z najlepszego kebabu (tj. Dara Kebab) i faktycznie potwierdzali, że gastro jest mega. W Rzeszowie oczywiście jest słynna - chyba w świecie - "Rzeszowska cipa", którą jest Pomnik Czynu Rewolucyjnego. Mamy w Rzeszowie również tzw. Gay Bridge i w cholerę ścieżek rowerowych, spacerowych, wiele parków, w których można się napić i ogólnie spędzić miło czas.

[Radek ☆] Oj sam polecam przyjechać i zjeść tam kebaba! Mniam! Musimy kiedyś sobie po browarku strzelić. Czym się zajmujesz na co dzień?

[Deny] Na alkohol - i nie tylko - zapraszam z otwartymi rękami! Dawnymi czasami jak skończyłem technikum to oczywiście od razu poszedłem do pracy i na początku wziąłem się za latanie po firmach kamieniarskich, bo naprawdę fajne pieniądze tam zarabiałem. W tym roku odszedłem z pracy ze względu na to jak ciężka jest to praca. Dodatkowo jestem wysokim człowiekiem i noszenie płyt po ~300/400 kg nie wpływa za dobrze na moje plecy. Wolałem sobie oszczędzić krzyków na starość, gdyby czasem coś z przeszłości wyszło. Zrobiłem sobie wtedy ~3 miesiące wakacji, również od komputera. Po prostu cieszyłem się życiem. W przeszłym tygodniu zacząłem pracę jako kierowca Bolta i próbuję tam swoich sił.

[Radek ☆] Znam ten ból Danielu. Życzę Ci powodzenia w nowej pracy. Opowiedz nam jak zaczęła się Twoja przygoda ze światem Counter-Strike'a. Jak to się stało, że znalazłeś się tutaj na sieci?

[Deny] Moja historia z Counter-Strike? Zaczęła się wcześnie, gdy miałem 6 lat dostałem laptopa na święta. Chodząc po Youtube natrafiałem na jakieś filmy z tej gry, więc oczywiście pobrałem Non-Steam'a i jechałem z tematem. Na sieć przyprowadził mnie @ PaeK, który sam wcześniej grał na DeathRunie, na którym miałem admina (na innej sieci). Na tej wcześniejszej sieci mieliśmy dobry kontakt, bo jestem ogólnie bezkonfliktową i przyjazną osobą, więc, gdy tamten DeathRun upadł ja dałem sobie na moment spokój i grałem na Surfach. W końcu zaczęło mi brakować mojego dziecka - Deathrun'a - i zobaczyłem na Steam'ie, że @ PaeKna jakimś gra. Napisałem do niego, dowiedziałem się, że jest właścicielem i od razu tam wbiłem. Polubiłem od razu ten serwer i ludzi na nim. Powalczyłem o cel, który sobie wyznaczyłem, czyli żeby spełniać wymagania na admina i tak o to zżywałem się coraz bardziej z forum.

[Radek ☆] Bardzo ciekawa historia. Jesteś już dosyć długo na forum. Czy przez ten czas nawiązałeś z kimś bliższą znajomość?

[Deny] Omińmy to pytanie.

[Radek ☆] Posiadasz jakieś zainteresowania? Jesteś aktywną osobą, czy bardziej takim domowym leniuszkiem?

[Deny] Tak, oczywiście, że jakieś mam. Moim hobby jest siatkówka, wszystko co związane z wapowaniem i obróbka wideo (np. tworzenie filmów na Yt). Lubię być leniem, ale zwykle nie mam do tego okazji. Mieszkam w domu i mam wiele obowiązków z racji tego, że jestem głową domu. Lubię pływać, jeździć na rowerze i jak wspomniałem grać w siatkówkę.

[Radek ☆] Planowałeś rozwijać swoje zainteresowania z siatkówką? Co skłoniło Cię do tworzenia i nagrywania filmów na serwis Youtube?

[Deny] Niestety wyrzuciło mnie "do góry" zbyt późno, reszta ludzi w moim wieku już długo trenowali i nie dałbym rady ich nadgonić, niestety. Do tworzenia nie skłoniło mnie nic nadzwyczajnego - widziałem jak ludzie robią przeróżne edity z gier. Zrozumiałem, że dodając ciekawą muzykę, bawiąc się lekko w obróbkę i wykorzystując kreatywność można stworzyć coś naprawdę miłego dla oczu. Spróbowałem i ucząc się sam odkrywałem nowe zastosowania różnych efektów w programach i trwa to do teraz. Dla tych, którzy nie widzieli oto nad czym teraz pracuje (krótki początek filmu, który jest w trakcie tworzenia):KLIK!

[Radek ☆] Jesteś bardzo rozwojową osobą, staraniami można dojść do czegoś wielkiego. Co chciałbyś zmienić na forum? Czy jest coś czego Ci brakuje na sieci?

[Deny] Zmieniać nie chciałbym raczej niczego, przyzwyczaiłem się do tego stanu i mi on odpowiada. Brakuje mi wiele, głównie ludzi, którzy zniknęli z serwera podczas moich "wakacji". To z nimi tworzyłem internetową rodzinę, siedziałem godzinami na serwerze, biłem rekordy map i się śmiałem. Ogromnie brakuje mi tych czasów, tych głosów i tej miłej atmosfery na serwerze.

[Radek ☆] Jeszcze nadejdą te czasy, trzeba być dobrej myśli. Tym akcentem kończymy wywiad. Dziękuje Ci za miło spędzony czas!

[Deny] Również ogromnie dziękuję! To była sama przyjemność podzielić się paroma informacjami z Tobą oraz z Wami forumowicze! <3 Dziękuję @ Radek ☆ za mile spędzony czas podczas wywiadu.

Edytowane przez Radek ☆
  • Superka 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.