13VACation37 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Twój nick:archonek;DDD IP/Steam ID:STEAM_0:1:34224576 Nazwa serwera:4maps Data oraz godzina otrzymania bana: 03. gru 2020 - 17:42:57 Mapa: de_inferno Powód bana: cheater. Opis sytuacji: przyjaciele sie mu skarzyli, ze ich bije to sie splakali zeby mnie zbanowal xdd Czekam za tymi +b XD Edytowane 3 Grudnia 2020 przez 13VACation37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @ Zegarmistrz Świata @ Admin3Maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegarmistrz Świata Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 45 minut temu, SZPALONY napisał: @ Zegarmistrz Świata @ Admin3Maps Nie za bardzo wiem kogo sprawdzać Admin banujący ?? coś ze wzorem nie tak, ale demko od admina poleci. Max 2 dni i demko poleci. Serwer nazywa się 3maps Pozdrawiam Zegarmistrz Świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoprostuVEMS Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Vacowicz, dzień dobry. Przez Krystek., 5 Grudnia 2020 Czy ten temat wygląda Ci na miejsce gdzie powinieneś się przywitać? Bo dla mnie nie jest to miejsce do przywitania się więc następnym razem jeśli nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz nic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13VACation37 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 https://amx.greenhaze.pl/ban_list.php Admin banujący to LoUwoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegarmistrz Świata Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 vacban i próbujesz sił na cs 1.16 @ Louwow3Maps wyjaśnij delikwenta, bo próbuje czitować na 3 maps. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13VACation37 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Zobaczymy czy następny adminek z potężnego serwera sie obsra i nic nie wrzuci, a po 48h ub wleci xDD @ Zegarmistrz Świata - Zanim jeszcze Cie wyrzucili z pewnej sieci, też mi dałeś perma, ale też się obsrałeś i wleciało ub po 48;DDD Bezmózgi, może teraz ktoś pomyśli i da rozpiskę ^^^^. choć wątpie xD Edytowane 5 Grudnia 2020 przez 13VACation37 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegarmistrz Świata Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 z h@ tak się nie powinno rozmawiać, ale jak próbujesz zyskać ub to : 1 masz bana na tydzień czasu, za obrazę admina 2 perma za działanie na niekorzyść serwera Nie znam cię i nie wiem kto Ty jesteś, Ban permanentny zostaje do wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 5 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @ MichalY @ SZPALONY Temat zamykam, a na rozwiązanie sprawy czekam w temacie, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi