Orzi Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Twój nick: Orzi IP/Steam ID: STEAM_1:0:943504169 Nazwa serwera: 3MAPS Data oraz godzina otrzymania bana: godz. 22:06:49 dn. 03-12-2020 Mapa: de_inferno Powód bana: aimbot Opis sytuacji: Pierwsza runda na mapie. Admin dostaje heada ode mnie podczas pistoletówki. Po 10 sekundach drugiej rundy dostaję bana za rzekomego aima. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Nawet nie zostałem sprawdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @ Zegarmistrz Świata @ Admin3Maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louwow Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie było mnie przy owej sytuacji także poczekaj na admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iso Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Kolego , były skargi od graczy na ciebie ze latasz odpalony na serwie wiec wbiłem na sekta żeby to sprawdzić ... patrzyłem na ciebie prawie przez cała mapę i widać było ze masz wspomagacze celowania , ponieważ celownik sam szedł ci na głowę , wiec niema o czym rozmawiać . Albo nauczysz grać się uczciwie ,albo nie pograsz na żadnym serwie ponieważ to widać . Pozdrawiam iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegarmistrz Świata Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 2 godziny temu, iso napisał: Kolego , były skargi od graczy na ciebie ze latasz odpalony na serwie wiec wbiłem na sekta żeby to sprawdzić ... patrzyłem na ciebie prawie przez cała mapę i widać było ze masz wspomagacze celowania , ponieważ celownik sam szedł ci na głowę , wiec niema o czym rozmawiać . Albo nauczysz grać się uczciwie ,albo nie pograsz na żadnym serwie ponieważ to widać . Pozdrawiam iso Podaj demko i rozpiskę inaczej gracz dostanie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 5 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Obowiązkiem członków UBT jest sprawdzenie prośby gracza, który utworzył temat w ciągu 24h. a) @ MichalY @ SZPALONY czas trochę minął więc chyba wiecie co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Minęło 24h więc leci UB . Przepraszamy za tak długie oczekiwanie, następnym razem nie powtórzy się taka sytuacja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi