DestruktoR Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Siemka. Rezygnuje z rangi J@, bo mam teraz ciężki czas w życiu i nie mam czasu, chęci i siły na ogarnianie forum. Jak wszystko mi się poprawi to może wrócę ale zapowiada się jeden z najgorszych momentów w moim życiu, także to tylko takie pisanie . Dziękuje za danie mi szansy i zobaczenia oraz nauczenia nowych rzeczy . Edytowane 6 Grudnia 2020 przez SZPALONY 1 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Kubuś pamiętaj, że moje pw zawsze otwarte! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 No Hej, Do jutra.. "Oni zawsze wracają" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Trzymaj się, i czekamy na twój powrót. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Trzymaj się tam, powodzonka w tym ciężkim okresie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatkaŁopatka Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Trzymaj sie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Ale na ts wbijaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 7 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Matka oceny na półrocze sprawdziła i kare zajebala xD 3maj się mordo i wracaj szybko 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnikov. Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nie znam Cię, ale szkoda, zawsze to jedna osoba mniej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegarmistrz Świata Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Odpowiem jak facet, facetowi. Ciężki czas w życiu ?? Ciężko to mają górnicy w kopalni !!1 zacznij się zachowywać jak chłop, bo dziewczyny nie lubią beks !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi